Vojko 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Hojla iz Grcije! Zelo na hitro, ker je tale internet svinsko drag. Trikrat drazji kot v Budvi.Zlata ribica je v prvem kolu ocitno pomagala, maj fant premagal tistega iz Kostarike! Tako, da oba skupaj prosiva za nadaljno pomoc, prav ribica? Danes ima prvaka Hrvaske, je ful dober, tako da bo tezka. Bo pa borba, ne dvomim. Vsem lep pozdravcek!!! Hvala vsem, ki boste v mislih pomagali Strelka Imam lepe misli za vaju. Pijta njihovo (čisto) vodo in jejta domače (njihovo) sadje! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Zlata Ribica, PRVIČ te prosim za osebno pomoč;zaupam ti,in naj se čimprej in ugodno reši ta negotovost x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 bodi usmiljena in čarobna , jaz pa držim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Hojla ribica.....zbudi se in pomagaj borismu ......borism tud jaz Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Hvala vama Sanjalica in Mick za pomoč,saj se mi vrača dobrota drugih,ko sem jim tudi jaz želel pomagati preko Zlate ribice....in še tudi bom. Sicer tole ne vem,če se bo kar takoj rešilo,ampak mora se čimprej in čimugodnje,hvala še enkrat vsem za lepe želje Lep pozdrav,Borism in hvala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 BorisM vsak skok ima svoj doskok in vsaka želja - če je le dovolj močna, iskrena in srčna - je v nas vzbujena zato, da bo doživela nekoč uresničitev ... Samo željo ne zapri v časovni okvir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Boris!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Borism, sej včasih bi vse tako črno, kot se ti zdi na prvi pogled.velikokrat se stvari rešijo tako hitro kot so težave prišle, pa še bo pripomogla pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Vem,da ni vse tako črno,ampak,če kdo rabi pomoč je treba nekaj ukreniti,ne pa čakati,da se samo od sebe nekaj zgodilo. V mojem primeru rabim pomoč Zlate ribice za svojo najboljšo prijateljico,kar pomeni,da je kot bi bilo zame. Hvala vsem in posebej Zlati ribici,saj se že nekaj v pozitivno smer odvija,torej deluje.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Draga zlata upoštevaj plemenito in neegoistično željo in vzemi Borisa na prednostno xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 http://www.snugresort.com/photos/whale.jpg Dragi zlati kit!!!!! Glej, moj dragi je že obdelal pripravnico, vse stopnje in tudi konverzacijo bolečin. Zagotovo in 1000 % se je odločil, da bo skrbel za svoje zdravje. A si tok nesramen in mu po 1 mesecu neznosnih bolečin odvzameš te bolečine in ga napolniš z zdravjem ? Ti to znaš, ker si ribji kralj, zato se nate tudi obračam. Hvala ti že vnaprej, Janja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 JanjaK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 janjak Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Zlati kit in zlata ribica ..........prosim pomagajta JanjiK in njenemu dragemu........ker JanjaK pa si s svojo neizmerno voljo, bojem, predanostjo in ljubeznijo to res res zasluži........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Tudi jaz prosim ZLATO ribico in ZLATEGA kita,naj pomaga JanjiK in njenemu dragemu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 za vse, ki potrebujejo pomoč Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 29. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2003 Borism in JanjaK, zlata ribica zna biti res zlata, sam verjeti je treba vanjo in v sebe oz. v tiste, ki pomoč rabijo. Vsaka dobra misel in pozitivna enrgija pa tud pomaga. Tako tudi od mene obema in vsem, ki potrebujejo pošiljam.... sej bo!! Mora bit! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 O. Tole pa ni fajn, Janja... Razmisli, kaj lahko se storis....Preciscevalna akcija bo torej ocitno nujna, ne pomaga pa to cez noc in ne kulira bolecin - vcasih so se hujse...Se pravi glino ali kaj podobnega...Potem pa razmisli o kaki alternativni metodi - nekako imam filing, da bi tu morda lahko prisla nadvse prav akupunktura...Malo si oglej okoli tole.... Sicer pa - za moza cimhitrejse okrevanje, zate pa dovolj energije in zdravja, ker moras imeti obojega zdaj 'za oba'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Ribica, pomagaj vsem, ki so pomoči potrebni, jaz si želim za mojo hčerko in njeno družinico, da bi živeli v harmoniji, brez črnih oblakov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Zlata Ribica prosim pomagaj Marsi,da se pomiri in naj se ne obremenjuje odveč,obenem te pa še prosim,da ugodiš še pri ostalih nerešenih prošnjah. Saj vem odslužiti bo treba te prošnje,ampak bomo že! Hvala in lep dan,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 zavedam se, da denar ni VSE, je pa brez denarja VSE nič... Zato ob osmih kakšno pozitivno misel meni in mojemu transakcijskemu računu Moji generalni pa - da bi imela dober dan . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Ribica, kmalu bo osem .... Sanjalica računa na tvojo pomoč! :$$: Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 ribica tik pred osmo smo. pripravljena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 http://www.muhlsd.berksiu.k12.pa.us/studweb/highschool/Lessons/tax/graphics/pig.gif No dejmo , enga tazgale razbit, pa Sanjalici nakazat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Ha-ha-ha...enostavno se začneš režat ko prideš od generalne in te pričaka to na ekranu... Potem se zaveš...da so največ vredne take malenkosti, ker ti le-te pričarajo na lica iskren nasmeh... Hvala vam za dobre želje...zgleda da pomagalo... Imam eno slabo lastnost, nikoli se za plačilo ne pogajam vnaprej...ampak po opravljenem delu hočem videti...koliko je v očeh generalne bilo delo vredno... In včasih sem , včasih pa , se je zgodilo, da sem bila že ali pa da bi jo najraje in Lunatiki... hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.