Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Hojla iz Grcije! Zelo na hitro, ker je tale internet svinsko drag. Trikrat drazji kot v Budvi.

Zlata ribica je v prvem kolu ocitno pomagala, maj fant premagal tistega iz Kostarike! Tako, da oba skupaj prosiva za nadaljno pomoc, prav ribica? Danes ima prvaka Hrvaske, je ful dober, tako da bo tezka. Bo pa borba, ne dvomim. Vsem lep pozdravcek!!! Hvala vsem, ki boste v mislih pomagali  x:Ix

Strelka

Imam lepe misli za vaju.

Pijta njihovo (čisto) vodo in jejta domače (njihovo) sadje!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Hvala vama Sanjalica in Mick za pomoč,saj se mi vrača dobrota drugih,ko sem jim tudi jaz želel pomagati preko Zlate ribice....in še tudi bom. :palec:

Sicer tole ne vem,če se bo kar takoj rešilo,ampak mora se čimprej in čimugodnje,hvala še enkrat vsem za lepe želje :palec:

Lep pozdrav,Borism in hvala :palec:

Guest sanjalica

BorisM vsak skok ima svoj doskok in vsaka želja - če je le dovolj močna, iskrena in srčna - je v nas vzbujena zato, da bo doživela nekoč uresničitev ...

Samo željo xrainbowx ne zapri v časovni okvir.

:detelca:

Vem,da ni vse tako črno,ampak,če kdo rabi pomoč je treba nekaj ukreniti,ne pa čakati,da se samo od sebe nekaj zgodilo.

V mojem primeru rabim pomoč Zlate ribice za svojo najboljšo prijateljico,kar pomeni,da je kot bi bilo zame.

Hvala vsem in posebej Zlati ribici,saj se že nekaj v pozitivno smer odvija,torej deluje.... :palec: :palec:

http://www.snugresort.com/photos/whale.jpg

Dragi zlati kit!!!!!

Glej, moj dragi je že obdelal pripravnico, vse stopnje in tudi konverzacijo bolečin. Zagotovo in 1000 % se je odločil, da bo skrbel za svoje zdravje.

A si tok nesramen x;)x in mu po 1 mesecu neznosnih bolečin odvzameš te bolečine in ga napolniš z zdravjem ?

Ti to znaš, ker si ribji kralj, zato se nate tudi obračam.

Hvala ti že vnaprej,

Janja

xcrossfingx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Zlati kit x;)x in zlata ribica x:Xx ..........prosim pomagajta JanjiK in njenemu dragemu........ker JanjaK pa si s svojo neizmerno voljo, bojem, predanostjo in ljubeznijo to res res zasluži........ :palec: :palec: xwizardx :detelca: xcrossfingx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Borism in JanjaK, zlata ribica zna biti res zlata, sam verjeti je treba vanjo in v sebe oz. v tiste, ki pomoč rabijo. Vsaka dobra misel in pozitivna enrgija pa tud pomaga. Tako tudi od mene obema in vsem, ki potrebujejo pošiljam.... sej bo!! Mora bit!
strelka

O. Tole pa ni fajn, Janja... :sori:

Razmisli, kaj lahko se storis....

Preciscevalna akcija bo torej ocitno nujna, ne pomaga pa to cez noc in ne kulira bolecin - vcasih so se hujse...

Se pravi glino ali kaj podobnega...

Potem pa razmisli o kaki alternativni metodi - nekako imam filing, da bi tu morda lahko prisla nadvse prav akupunktura...

Malo si oglej okoli tole....

Sicer pa - za moza cimhitrejse okrevanje, zate pa dovolj energije in zdravja, ker moras imeti obojega zdaj 'za oba'. xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

xgoldfishx zavedam se, da denar ni VSE, je pa brez denarja VSE nič... xcrossfingx

Zato ob osmih kakšno pozitivno misel meni in mojemu transakcijskemu računu xscratchx x;)x x:Ix :palec:

Moji generalni pa - da bi imela dober dan :detelca: .

Guest sanjalica

Ha-ha-ha...enostavno se začneš režat ko prideš od generalne in te pričaka to na ekranu...

Potem se zaveš...da so največ vredne take malenkosti, ker ti le-te pričarajo na lica iskren nasmeh...

Hvala vam za dobre želje...zgleda da pomagalo... x;)x

Imam eno slabo lastnost, nikoli se za plačilo ne pogajam vnaprej...ampak po opravljenem delu hočem videti...koliko je v očeh generalne bilo delo vredno...

In včasih sem :V: , včasih pa x;)x , se je zgodilo, da sem bila že :onfire: ali pa x:((x da bi jo najraje :blackeye:

xgoldfishx in Lunatiki... hvala.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...