Gazelca 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ribica prosim lepo pomigaj za vse ,ki te potrebujejo.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 hj rad bi,da se še kj zame uradno sprosti, same izgovore´mi podajo, Morda pa moram počivat in bit zgleden v tem ritmu samo, da se prpravm na Tisto˝ okej, rabm en par čudežev, Zdej v par tednih naprej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Za vse... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 pomagaj vsem, ki te potrebujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 No fish, sicer je kar je, sam da bi blo dons na pregledu, čim bolš (da me nebi spet nadrla dohtarca, če me bo me bo sicer upravičeno), da bodo izvidi dobri in da bo tko še naprej Tko migm mal; maš še cajt lepo zaplavat od 14*00 pa do 15*30 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ribonka, rabm napredek, bemu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 . .......pomagaj vsem, ki potrebujejo tvojo pomoč Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Akvarij zlatih ribic,za vse,ki rabijo pomoč..... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 pomigaj in pomagaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Trudi in ostali pomoči potrebni.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 zlata ribica prosi pmagaj ......daj mi moči, da v čim krajšem času dosežem cilje, ........ hmmmmmm so že tako blizu pa vendar tako daleč........ Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Bom kr tlele napisu!Zlata ribica napni vse sile, da pomagaš komi rojenmu fantku, ki je zdele v inkubatorju. Z njegovim bratcem dvojčkom je vse vredu, zanga pa še ne vemo-smo ga mogl oživlat,ker je imel popkovino zavito okrog vratu. Dokler ne pride k zavesti in ne nardimo neki preiskav, ne mormo vedet a so možgani poškodovani al ne. Upam na najboljš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Uh, tukile pa tut jest v boj pošiljam ribico.....Dej mala, sej vem da maš full dela, ampak tole je pa nujno... 3x...javi..držim pesti... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 uf, še moja pozitivna misel... mali, drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 drži se mali Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ribica pomigej malce....za vse ki te rabijo,pa še meni eno željo izpolni Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hvala ribica za pomoč fantku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 JA? Se je zmazu??? Oh... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hvala ribica,da si pomagala...še mal migej za vse ,ki te potrebujejo/mo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pri enem telefonskem klicu, ki ga pričakujem, naj bo čimprej in naj bo novica prava.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/new/phone.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pa še mal se pr men ustav bomo očkatu pomagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.