Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

hj xribax rad bi,da se še kj zame uradno sprosti, same izgovore´mi podajo, Morda pa moram počivat in bit zgleden v tem ritmu samo, da se prpravm na Tisto˝ :detelca:

xgoldfishx okej, rabm en par čudežev, Zdej v par tednih naprej xcrossfingx

xyiyax

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

No fish, sicer je kar je, sam da bi blo dons na pregledu, čim bolš (da me nebi spet nadrla dohtarca, če me bo me bo sicer upravičeno), da bodo izvidi dobri in da bo tko še naprej :inocent: xribax :detelca: xcrossfingx xgoldfishx

Tko migm mal; maš še cajt lepo zaplavat od 14*00 pa do 15*30 x^x xcrossfingx xcrossfingx

xDDx x;)x zlata ribica prosi pmagaj ......daj mi moči, da v čim krajšem času dosežem cilje, ........ hmmmmmm so že tako blizu pa vendar tako daleč........

Lp. xDDx x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Bom kr tlele napisu!

Zlata ribica xgoldfishx napni vse sile, da pomagaš komi rojenmu fantku, ki je zdele v inkubatorju. Z njegovim bratcem dvojčkom je vse vredu, zanga pa še ne vemo-smo ga mogl oživlat,ker je imel popkovino zavito okrog vratu. Dokler ne pride k zavesti in ne nardimo neki preiskav, ne mormo vedet a so možgani poškodovani al ne. Upam na najboljš! xcrossfingx :detelca: :detelca:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Uh, tukile pa tut jest v boj pošiljam ribico.....

Dej mala, sej vem da maš full dela, ampak tole je pa nujno...

3x...javi..držim pesti... :detelca:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

JA? Se je zmazu???

Oh... xsrcx xsrcx xsrcx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...