Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ej, ribica tolkrat si mi že bla ob strani, kje si bla pa ta teden :vragec: mrbit se tebi zdi fajn, da mi mal internet crkne, da moji prsti skor odpadejo k tolk smsjev napišem, priznam bla si na desni v pondelk, bla si pod mano v torek, bla si na levi v sredo, danes, pa si tako nežno migala, da sploh nisem opazil kako vlečeš sunke usode v pravo smer... x;)x Guide my loveboat, back to the harbor, once again, i'll set sail, trying to find, my ever elusive, love, the love i've been looking for, help me find a way, .. nč tnx ribica, pa mal bolj nežno drugič prav?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Dej, ribica, pomigaj malo za mojo prijateljico Lauro. Je zapadla v depro pa ne more ven iz te svoje škatle. Ali pa noče. :xx!:

Dej, migaj, pa pripelji še kakšno konkretno sorodnico, da jo bo pregnala iz te njene jazbine.... :detelca: :detelca: :detelca:

Ribica, pomagaj moji prijateljici da zdrži!!!!
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Naj se mu izpolni srčna želja. Jaz vem, da se bo, pa še ti malo pomagaj, ribica! xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

ribica...za selene...pa za vse, ki danes niso čisto ok...

...in za eno meni skrajno ljubo osebo....pa tudi zame... xsrcbumx xwitchx xpresentx xgoldfishx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...