El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ej, ribica tolkrat si mi že bla ob strani, kje si bla pa ta teden mrbit se tebi zdi fajn, da mi mal internet crkne, da moji prsti skor odpadejo k tolk smsjev napišem, priznam bla si na desni v pondelk, bla si pod mano v torek, bla si na levi v sredo, danes, pa si tako nežno migala, da sploh nisem opazil kako vlečeš sunke usode v pravo smer... Guide my loveboat, back to the harbor, once again, i'll set sail, trying to find, my ever elusive, love, the love i've been looking for, help me find a way, .. nč tnx ribica, pa mal bolj nežno drugič prav? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Dej, ribica, pomigaj malo za mojo prijateljico Lauro. Je zapadla v depro pa ne more ven iz te svoje škatle. Ali pa noče. :xx!: Dej, migaj, pa pripelji še kakšno konkretno sorodnico, da jo bo pregnala iz te njene jazbine.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ribica, pomagi tlele vsem k te rabjo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ribica, pomagaj moji prijateljici da zdrži!!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ribka, migni prosim za Ninotov za Apolonijino prijateljico za Lauro Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ja, prav res, sam nase mislim.... ribica, dejmo, AKCIJA, za vse, ki rabijo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ribica pomigaj malo....saj znaš!Za vse... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Naj se mu izpolni srčna želja. Jaz vem, da se bo, pa še ti malo pomagaj, ribica! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 For Everyone Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 še men mal jutr pomahi! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ribica, pomagi moji Lotiki, da bo čim prej okrevala po operaciji... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ja pomagaj Lotiki pa vsem, drugim ki te močno potrebujemo! :detelca: Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ja pomagaj Lotiki pa vsem, drugim ki te močno potrebujemo! :detelca: Loti ti pošilja Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Daj, , migaj za Loti Pol pa še za vse, ki te rabij(m)o Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ribica, nej bo dons vsaj tko kot v torek pred 14 dnevi. Pa migaj še za vse ostale, ki te potrebujejo. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Evo ene par ribic vsem... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 to bo pa ziher za neki časa Apolonija. Kako lepe ribice! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hvala ribica, ker pomagaš Loti, da je vsak dan bolj živahna! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hecno ja... hm no Ribica, kaj zdaj bo danes al ne... bi te prosil, spet za kanček sreče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ribka, važna so.....spoznanja na mestu pa,da se me hitro oprime še več takih rešitu, izjemnosti potrjujejo posebne misli hvala Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ribica...za selene...pa za vse, ki danes niso čisto ok......in za eno meni skrajno ljubo osebo....pa tudi zame... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 za amis!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.