borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Za Amis in Aiwo , obenem pa hvala vama Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ribica pomagaj vsem, ki te rabijo, pa ne pozabi na mojo prijateljico , da si uredi zdravje in končno postane mamica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Za njo, ki rabi moč, ker se je razšlain za njo, ki rabi moč, da ostane...! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 No fishek za AfroditoA, naj pozabi na tegobe in zaživi v novo lepše in prijaznejše življenje zanjo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 .Afroditka .ahja, a se ti je tale Mrk tak scednil dai si možnost razumevanja in iskanja rešitve, Zakaj je to pršlo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 http://www.deeperblue.net/upload/715001761_zena-goldfish.gif Ribica, hvala za Trudi in 1Budala, ki sta me sprejela na novem forumu Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Hvala zlati ribci, k mi je pomagala v eni situaciji! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ribica, malce pomagaj danes od 14 naprej moji dečvici,da bi bila zadovoljna s svojo igro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ribka, sprost se Zame.sled mi v tem tednu in v naslednjem,da bom zbran,mam pogoje v normativih,sam prepričau upam,da sm jih ustrezno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Za Tami, Bueno in vse ki jo rabite Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Za njo, ki rabi moč, ker se je razšlain za njo, ki rabi moč, da ostane...!Zlata ribica, za nove, čudovite priložnosti, za modrost, da jih prepoznamo, za moč, da jih sprejmemo. Zlata ribica, prosim te še zase, saj se mi je pred kratkim v nekaj minutah podrl svet - naj grem naprej, naj se mi odprejo nove priložnosti in naj vstopim skozi odprta vrata ter pustim staro za seboj. Zaplavaj še zame prosim,ker se mi je zgodilo podobno. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Še za Šivo Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 ribica hvala, sedaj pa samo še malce prst saniramo pa bo.... prepuščam vam ribico... upam, da vam bo uresničila vaše skrite in malo manj skrite želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Riiibiiii hvala za pomoč na enem področju, čeprav še to ni to. Ti kar nadaljuj Zdaj te pa prosim za jutri, ker potrebujem res ogromno sreče. Prosim, naj me neka osebe ne skrega, ampak naj pozitivno sprejme moj prihod. Drugače se bom kar pokakala :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Melodie, zate... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hvala za lepe želje in da bi jih le ribica slišala Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Prosim Zlato Ribico, da pomagaš Selene... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ribica, prosim da mi pomagaš u teli moji zmedeni situaciji.Mal pomoči je že prejle prišlo po mailu. Lahko bi se zgodil še kakšn telefonski klic, pa bi blo že precej boljš. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ribica prosim za zdravje, zdravje in še enkrat zdravje, da se bližnji osebi stanje popravi! Da se 1 % spremeni v 99 % Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ribica, pomagaj Beli vrtnici Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Torej ribica, prosim te da mi v tem šolskem letu, ki je očitno popravni izpit za lansko šolsko leto.... uspe vse tist kar mi lani ni... vidim da mi je življenje dalo priložnost popravit natanko vse, in imam upam dovolj izkušenj da bom lahko tokrat naredil da bo prav, seveda tebe prosim za kanček sreče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Že letijo roke..Naj Ribica prisluhne tvojim željam. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.