venus 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Za El Nina, Belo Vrtnico, Leilanio in ostale... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 boga dajte ji malo zadihat gremo na Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zlata riba dela... dela za vse.... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Iiii, Boris, kak luban jesenski ježek... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hvala Devica, saj je fleten kajne Obenem bi lepo prosil Zlato Ribico, da pomaga v naslednjih dveh do treh dneh meni dragi osebi, HVALA xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ribica, prosim da mi pomagaš u teli moji zmedeni situaciji.Mal pomoči je že prejle prišlo po mailu. Lahko bi se zgodil še kakšn telefonski klic, pa bi blo že precej boljš. Hvala ti ribica Se je zgodil tudi telefonski klic Danes pa ti ne bom težila, da boš imela več časa za vse ostale, ki te potrebujejo Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ribica, spet jaz za vse, ki te potrebujejo Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 = Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Danes sem tako vesela, ker je moji dobri prijateljici uspelo priti iz ene zelo hude situacije. Ne vem, kam drugam naj to napišem, kot da se tukaj zahvalim Zlati ribici, ker je pomagala, čeprav je konkretno niti prosila nisem. Je že sama vedela, kje mora pomagati. Ribica Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Lepo slišati tudi kakšno dobro novico Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ribica... saj vem da je zdaj nafta bolj draga kt včasih, ampak dokler migaš na plankton al pa morsko solato... anyway jutr, dve osebi.... mal pomigaj, da bo obema prav.... men pa njej torej da tak rečem.... no pa naj bo še drugim... ampak tam nekje zgodaj zgodaj popoldne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ribka, naj se umiri tale nenadni teatralni kaos scene pa Contessi prnes spet en delavni mir ,brez eterskega spogledovanja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 zlata ribica...za vse in vsem... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Za vse, ki rabijo Tamara pa ima novo ful čedno ikonco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ribi, hvala, super si pomagala, prav nisem mogla verjet Čudež Borism in vsi ostali, hvala za spodbujanje ribice. Ribi, zdaj pa še za petek. To bo še hujši zalogaj, kot je bil zadnjič. Samo da se vse zaključi. Ker če se, je to to, sem na poti, da končam projekt. Dajmo ribi, stisnit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ok bom pa še jaz prosil naj mi pomaga se odvadit ene grde razvade kajenja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ribi, daj pomagaj untitled P.S. Jutri pa meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Ribica moja sestra je izgubila denarnico, v njej 30 jurjev, bančna kartica od nje, mami, tipa, vsi dokumenti... daj da se najde pošten najditelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 uf..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ribica, nič še ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ribica ribica, jaz bi pa rada na lotu zadela! pa ta vikend prosim!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ribica, nič še ni pr men tut ne Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.