tinka 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 daj ribica pluj po oceanih zelja in se dotakni cimvecih! za vse ki rabijo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 a pol loto bo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 hee, ti veš ,da bo, a ni zmer Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ribi zase bolj težko prosim, a pomagaj mi v nedeljo, daj naredi, da se bo vse dobro izteklo in da bo tako kot je enkrat bilo...Prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ribi zase bolj težko prosim, a pomagaj mi v nedeljo, daj naredi, da se bo vse dobro izteklo in da bo tako kot je enkrat bilo...Prosim. xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ribica, se enkrat...plis. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 za oono , za vse, ki te potrebujejo Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ribica HVALA in neštetokrat hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Ribi zase bolj težko prosim, a pomagaj mi v nedeljo, daj naredi, da se bo vse dobro izteklo in da bo tako kot je enkrat bilo...Prosim. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Dajmo Ribi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Da se bo vse dobro izteklo! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 dobr je ribica vidim da migaš z vsemi plavutkami, končno sva se dobila, jasn te morem pocukat za rokav, jutr bi spet prosu en zavesljaj.... sam pikco več si želim kot danes .... ok ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 zlata ribica, pomagaj se meni, da bi se danes zvecer vse uredilo, pa da bi se z mojmu frendom pobotala hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ribica... saj ves, ane ... morva to nardit...do jutri recimo... Greva v akcijo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 No ribca mal še za Mačono, da ne bo tko žalostna in osamljena xrosex Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hvala zlata ribica, da si vceraj tko pomigala vse se je super resilo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 kaj naj rečem ribica glede na to da mi danes zjutraj ni bilo težko vstat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zlata ribica...za michelle.. xrosex ...pa še za vse ostale tudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.