Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ojoj, hvala Mislim da drugi bolj rabijo...moj zelodcek si bo ze opomogel za mami in ostale! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 za vse.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 No kar za vse Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 za vse ,ki te rabijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 kaj naj rečem ribica glede na to da mi danes zjutraj ni bilo težko vstat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 biba riba xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 naj bo tista snov ki jo najbolj obvladam. pa da bom čim manj površna. oz naj bom zbrana in natančna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Šiva!!! besede, besede, besede..........? ne samo :o|o: štek, štek? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zame in za njega Eh, lepo, da ti tud name mislš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hm no gospodična ribica... daj mi znak, da se ne trudim neki brezveze, za stvari ki so že zdavnej izumrle, daj mi znak da pot po kateri slepo stopam vodi proti svetli luči, kakšen naj bo ta znak, presodi sama, naj bo zadost očiten, ala tista kocka prejle daj mi en jasen znak, kaj pa vem naj me ena x oseba spomni na to kaj je prav, al pa naj se mi kaj prkaže v sanjah to bi mi blo všeč... naj bo nedvoumno, znak hočem, lahk ga tud ne daš, pa poskrbiš da bo stvar vredu, ampak če še stvari sam še za pikico poslabšajo, bom zaključil to parodijo na idealizem... pa skočim med empiriste... torej Piu Bella Cosa, al kak bi se že reklo hja no danes mi nekam energija pohaja bom moral it prej spat, noč bo dolga a vem da bom lahko zaspal, naredil sem kar sem zmogu narest, to mi da mir, pred preteklostjo, no čaw čaw ribica, sva zmenjena glede znakca? upam da ja, fino bi mi blo res... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Eh, lepo, da ti tud name mislš!aja, ma ni mus, hmm ,moram tut še nase Pa dejva tko, ti name, jz nate, pa bo za oba dost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ribica dej mal pomigej.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Pa dejva tko, ti name, jz nate, pa bo za oba dost nene,premal, dam jest zmiri več, ker sm Tak .ribka dai Tihireki, mau miganja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 nene,premal, dam jest zmiri več, ker sm Tak Aha, pa te mam! Sej sm vedu da si taka, da nimaš nikol dost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Naj prijatelj tokrat na prošnjo dobi pozitiven odgovor. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ribica, za pomoč... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ribka, za vse , ki te potrebujejo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 sLOVENSKA rIBKA, SAMO ZA POZITIVCE Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hm no gospodična ribica... daj mi znak,hvala tebi, hvala prijateljci... ki mi je izročila znak me obrnila v pravo smer... se priporočam za mal pomoči še naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Zlata ribica še naprej pazi na mucka. Kljub temu, da ga je povozil avto (zapeljal je čezenj) se je samo parkrat povaljal po tleh, ampak sedaj je že v redu in da bi tako ostalo Pred tem dogodkom se mi je pa ravno sanjalo o njem,.... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Se bo zvlekel... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Zlata ribica še naprej pazi na mucka. Kljub temu, da ga je povozil avto (zapeljal je čezenj) se je samo parkrat povaljal po tleh, ampak sedaj je že v redu in da bi tako ostalo Pred tem dogodkom se mi je pa ravno sanjalo o njem,.... za mucka Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 2x zame zate Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Hm danes pa ne morem pohvaliti zlate ribice, me ne mara preveč. Premalo je migala, pa sem se zaletela z avtom, ampak prišlo je zgolj do materialne škode,.... tako da mogoče pa je le migala To se je zgodilo le zato, ker nisem sledila sanjam, ja zdaj pa mam. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.