otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 in jaz grem na en ful zoprni sestanek :xx!: možakar sploh ne razume kaj mu dopovedujemribica help Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 pr meni si opravila pozitivno, torej...naj bo cel tvoj dan pozitiven... Otožna je na vrsti p.s. Sicer pa možakarjem kaj dopovedati... :xx!: :xx!: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Otožna, saj držimo pesti zate in še poprošamo Zlato ribico Mogoče bi pripomoglo, da deluješ v svoji ugodni smeri x!x Sanjalica, mislim, da se giblješ v napačni moški družbi......zmeraj glej na stvari pozitivno, saj potem niti ni čudno, če si kdaj razočarana x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Napačna moška družba :xx!: Je moška družba v keri se gibljem... že fajna Samo dopovem jim kakšno stvar težko... In to ni razočaranje... , je samo ugotovitev..., da se nasprotja privlačimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 ha ha sicer možakar sploh ni v bistvu vedel kaj mu ponujam in za kakšno ceno, ampak je kar kimal, tko da sem stvar zaključila kot se šika,... sicer sem imela malce smole pri odhodu domov , ampak ribica in vsi ostali hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Vidiš Otožna, kot da bi vedela , BorisM pa podvomil in zmeraj skeptičen..., predvidevajoč da spoznanja o ljudeh temeljijo (vedno) da razoračanjih. So moški čist in....pst...rada jih imam... (rajši sem v njihovi družbi kot družbi žensk ) In tudi jaham raje konja kot kobilo...tudi če je konj - kastrat :o|o: . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 ja......ampak chez lepo ujahano kobilo ga pa ni.... 666 jahachou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 hahaha...zelo dvoumno aakhut... cicer to zate...ko si...(baje) fantek... (to berem kot eden najboljši kompliment madame astri ; saj sem vedela, prej ali slej... priznaš ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Sanjalica, saj se poznam zato lahko vsaj tisto ZMERAJ izpustiš, vidiš tu sva si pa različna, jaz sem pa raje v ženski družbi, čeprav tudi moške ne podcenjujem.....sicer pa mislim, da je le tule najbolj pomagala Z.ribica in Otožnin pogled.....konec dober, vse dobro Lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 hihi....pa se motishto glede ujahane kobile je en moj frend (uchitelj telovadbe....moj) reku za mojo sedanjo.... tip je pa drgach bivshi jahach....mislm, de je biu v ptujskem klubu....zhe davno 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 BorisM Aakhut... ti pomaga sedaj, ko se izmotavaš... je na, pod, pred ali za kobilo če pa mu uspe priti na kobilo, pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 sanjalica ampak je zanimivo, ko sem odšla iz tega sestanka, sem že drugič v enem tednu na približno istem mestu našla hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Zlata ribica.. ...poglej, tolk lunatkov pomaga našim nogometašem...zdaj...daj še ti priskoči...mal na pomoč... Velik Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Saj res Astra in Zlata ribica pomagaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smeh 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Zlata ribica.....stojim pred VELIKO življensko odločitvijo.....prosim,prosim,prosim pokaži mi pravo pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 pokaži pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smeh 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Hvala Pokowc Zlata ribica je pridna in že kaže pravo pot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Ribica... ....tokrat ne prosim zase....Nataly...je imela prometno nesrečo...prosim...pomagaj še ti..da vsi...čimprej okrevajo....da ostane vse brez posledic... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Nataly & Co. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Tale pa samo za Nataly http://images.webshots.com/ProThumbs/39/17939_wallpaper110.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Nataly :detelca: :detelca: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Nataly Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Ribica... ....tokrat ne prosim zase....Nataly...je imela prometno nesrečo...prosim...pomagaj še ti..da vsi...čimprej okrevajo....da ostane vse brez posledic... Astra Upam, da bo kdo kaj javil, kako in kaj... Nataly in vsi - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.