Mick 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Ribca thx Zdej pa se tem zgor posvet , mene lohk daš mal na ignore. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Zlata riba! Pišem ti s solzami v očeh. Bliža se kolokvij jz pa blage veze. Prosim te iz vsega srca, da unmu stariju mal stemniš um, da bo dal za spremembo lažje naloge, ker to, kar dela je masaker. Jz bom nardila vse, kar je v moji moči, da se bom naučila, ti pa opravi svoj biznis kot ga najbolje znaš. V znak zahvale ne bom en mesec jedla rib. Tvoja vdanaDevica P.S. Če srečaš strica Miklavža, mu prosim povej, da potrebujem novo radirko. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Hvala tebi Ribica in hvala vsem Ribicam, pa Astrini ribici,...da ste priskocile na pomoc. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 čutim močno potrebo,da prosim te ribica zlata ,da mi daš moč,da prepustim splet dogodkov v božje naročje.ampak še potiho si zaželim....da mi uspe prebiti zdaj ta krog režečih psov,da stopim naproti neznanemu,vendar vabečemu drevesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 dej ribca.............. spomni se jutri name.................naj jih očaram, naj jim kar gate strga!!! (saj sem si v ta namen kupil novo kravato, pa čevle tud')................... sam, da se mi now jezik fclau......................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 ooooo.....RIBA ZLATA, ki uslishujesh nashe proshnje:dej micku pameti 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Prosim Zlato Ribico, če pogledaš na mojo zelo dobro prijateljico, ki potrebuje tvojo pomoč, HVALA TI.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 ZR, odvzemi mi vsaj malo prosim xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Zlata ribica, prosim, če moreš, umiri strasti, ki uničujejo sožitje na LF!Iskreno te prosim! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal! To je resnica življenja. Sicer se ti pa pridružujem, Natrix! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 No use! It doasn t help! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 mogoče je potrebno še malo časa...pol bo pa šlo...saj tudi kataklizme pridejo in grejo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Morda res! Bomo vidl....so rekl slepi, bomo slišal......so rekl gluhi, bomo rekl.......so rekl.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 natrix saj veš, upanje škripne zadnje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Res je, Amis! A veš katera obrt bo živela do konca človeštva, ne glede na to, ali bo vojna, katastrofe, ali pa mir? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 uf, a cerkvena obrt ...tud če ne... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja, skor..........pogrebni zavodi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Pomagaj prosim Zlata Ribica Selene , Amis in Sanjalki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 pa borisu... pa vsem ostalim tudi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pomagaj prosim Zlata Ribica Selene , Amis in Sanjalki Hvala Zlata ribica, hvala Boris Ribica pomigaj še za vse , ki te rabimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Draga Zlata ribica!Pomagaj mi in prinesli vsaj malo sreče in upanja. Prosim tudi za ostale, da jim posvetiš pozornost! Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.