SWAN 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 pomagaj ribica tistim, ki se morajo odločiti, da se odločijo, meni pa, da bo zame njihova odločitev prava. in da začnem živeti svojo željo. hvala! za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 zlata ribica, pomigaj za vse, ki te potrebujejo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ribica plis.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ... se pridruzujem zeljam srece in dobrega za vse, se najbolj pa za tiste, ki to najbolj potrebujejo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 za vse nas...pa naj nas čim manj premetava v teh spremembah... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 za selene, devico...in vse ki rabijo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Ej, hvala, ti, Amis . Čeprav je bolj mal migala Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Zlata ribica, hvala, da je zdaj bolje, čeprav me tu in tam premetavajo viharji iz okolja, daj pomagaj še vsem ostalim, ki te prosijo in meni, da ostanem stabilna in močna in dobre volje ne glede na težave. Hvala! Saj veš, radi te imamo! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 zlata ribica... prinesi mi malo... eh nam skromna ... veliko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>zlata ribica... prinesi mi malo... eh nam skromna ... veliko meni tudi Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Zlata Ribica pomagaj jim, če ne prej se vam uresniči 27.12 in 29.12 ko bo Venera lepo aspektirana.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Zlata Ribica, saj veš, da te prosim, in ne pozabi na ostale pa veliko , to rabim. Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Draga Ribi! Prosim pomagaj mojemu bratu da najde svojo srečo! Jaz se ne upam več vtikat!!! Ne pozabi tudi na galo, aiwo, borisa, marso, amis pa na labodko malo pomigaj za vse! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Zlata Ribica PROSIM pomagaj mojemu sodelavcu, ki si je danes zjutraj močno poškodoval glavo, da bo vse v redu z njim tudi vnaprej, tule te res prosim napni vse sile, ker velika je sreča, daje sploh ostal živ, namreč iz treh metrov višine mu je na glavo padel 30kg težak zobčasti reduktor, PROSIM, ker sedaj je na operacijski mizi, HVALA Ti!!!!!!!!!!!!! xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Naj operacija gladko, učinkovito in dobro poteka! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ribi migaj za Borisovega sodelavca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ribica pomigaj, saj ti bomo pomagali tudi mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ribi pomagaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zlata Ribica PROSIM pomagaj mojemu sodelavcu, ki si je danes zjutraj močno poškodoval glavo, da bo vse v redu z njim tudi vnaprej, tule te res prosim napni vse sile, ker velika je sreča, daje sploh ostal živ, namreč iz treh metrov višine mu je na glavo padel 30kg težak zobčasti reduktor, PROSIM, ker sedaj je na operacijski mizi, HVALA Ti!!!!!!!!!!!!! xrosex ... xupx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ribica tole je pa nujno... pa še mi pošiljamo pozitivne misli sodelavcu od Borisako pa boš tole uredila, v kar ne dvomim, pa pomagaj malce našim krajem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 za sodelavca.... pa za selenine kraje in izboljšanje zraka ter pomoč ljudem... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Hvala VSEM, Zlata Ribica dihaj še za Selene in njene.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zlata Ribica PROSIM pomagaj mojemu sodelavcu, ki si je danes zjutraj močno poškodoval glavo, da bo vse v redu z njim tudi vnaprej, tule te res prosim napni vse sile, ker velika je sreča, daje sploh ostal živ, namreč iz treh metrov višine mu je na glavo padel 30kg težak zobčasti reduktor, PROSIM, ker sedaj je na operacijski mizi, HVALA Ti!!!!!!!!!!!!! xrosex Fishy, upam, da migaš za tole Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 ribica, ful migaj, se posebej za sodelavca Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Zlata Ribica, prvo, pomagaj sodelavcu na vse načine, kolikor zmoreš in mogoče pokliči še druge Zlate ribice na pomoč. Kaj misliš? In še meni malo pomagaj, da se znebim stare, grde navade, da dvomim v srečo in da ostanem mirna in zadovoljna, saj to potrebujem.Pomagaj še drugim! Tisočkrat hvala tebi zanj in zame in za vse! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.