aiwa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 pomagi mi.... da bom čim prej zdrava... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Draga Zlata Ribica, tako hitre in učinkovite pomoči že dolgo nisem doživela! Iskrena Hvala! Amen! Draga Zlata Ribica, takrat si res hitro pomagala, ampak težave so pa še ostale, prosim migaj, da se uredijo v zadovoljstvo dveh krasnih punčk, nujune mamice in ata! Hvala! Prosim, da pomagaš tudi vsem ostalim, ki te rabijo! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>pomagi mi.... da bom čim prej zdrava... Aiwa, upam, da si že O.K., mnogo zdravja vsem v letu 2005 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 ribica, deluj za selene, da bo zdrava, zadovoljna in da doseze, ker si zeli! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 o Tinka hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 za mojo ribico..da bi bile njene vode kristalne... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>draga zlata ribica.na kolenih te prosim, naj bo vse le lažni preplah. prosim, prosim, naj se vse dobro izteče ... Mystica.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 mysti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 dajmo ribica, za mistiko! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 RIBA!!!!!tamle pr aiwi pa pr michele mal porihti . . . zlomkou.......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem za podporo. Je vse o.k. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 zlomek tnxmisti teb tud no ribi dajmo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Ribica, za eno nepomembno meni nadvse pomembno stvar... plosim plosim... tok da vidim... če je kaj res... v kar verjamem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 men pa za neki res pomembnega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 men pa za mojga Mikija, k ga peljem k veterinarju ušeska očistit, pa dobi ŠOK K zagleda kliniko..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ribica,... da bomo jutr v Domžalah dobr nastopal, pa da mi ne bo en vloge prevzel Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 jz tud mal zate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Pliiiis, naj bo tale kolokvij čez...2 uri ful okej, pa da mi bo šlo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Ribica, Thx... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Zlata ribica, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti, take kot so.Prosim, naj se moja veza obdrži, ker ne vem več, kaj naj naredim... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 danes se začne...prosim, mal poglej na tole gospo in ji prišepni, naj bo prizanesljiva...ne pričakujem nemogoče..recimo, zmeniva se do 5, pa roka... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 tkole riba....ob dveh m,am oni glupi sestank....dej mal pomahi z repom, pa shkrge mal uporab...skratka...zrihti bando 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.