Gazelca 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 Ribica,pomagaj vsem,ki te rabijo,migej,migej,pa še zame mal....sej veš zakaj... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 dej ribca lepo te prosim pomigej danes zamene pri res pomembni zadevi Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Kroko--->Tinka--->Cosma Da se Krokotova pljučnica, čimprej poslovi od Krokija. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 prosim,prosim zlata ribica....za prijateljico Bredo,hudo je bolna.... naj bodo jutri izvidi iz UKC-LJ negativni! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 sem sele zdaj prisla do racunalnika,zato se enkrat: pljucnica, sc, sc, proc od krokodila!!! kroko, ti se pa drzi, ker si....kroko! COSMA in seveda za principesino prijateljico Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Draga Zlata ribica, daj, drži zame in za moje skrite želje in ljubezen, da bi trajala. Tisočkrat ti hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 za tole mucko ma mal težavne čase.... upam da bo vse vredu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata ribica, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti, take kot so.Prosim, naj se moja veza obdrži, ker ne vem več, kaj naj naredim... skoraj isto prosim, ribica. znova in spet. prišepni malo, pomigaj malo in še več - tudi zame. predvsem jutri. plis.... ze kar od jutra in cel dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Zlata ribica, my gold fish, please... dej zrihti mi tisto novo službico, sej veš..... Da se končno znebim te stare... Dej, no, dej.... Mal s svojo plavutjo udari, pa bo.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sari 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Jaz ga pogresam! Naj me cimprej poklice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 za tale izpitek ki ga čakam... da kej dobrega dočakam... pa še za eno zadevco... tko mal no... mičken... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 fishsoslava, ma dej aiwi ze tiste rezultate please! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 ribica..prosim, da bo vse v redu.. ..sej ves Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Fishy, dej za hrenovko, dej no!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 tenk ju fiši!!!! je bwa 6!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Zlata ribicapomagaj da bo mama moje prijateljice premagala bolezen pa da moj darling cimprej ozdravi in ...sej ves...da cimprej pride hvala ribica Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Ribica zaplavaj v kristalnih potočkih za vse ki te rabimo...pomežikni sončku in nam pošlji svežih kapljic zdravja ,veselja , radosti , sreče.... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ribica, že dolgo te nisem nič prosila, zato bi bil čas, da mi spet izpolniš eno željo. Ti boš že vedela katero. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Ribica ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Joj ribica,ja meni bi tud prav prišla pomoč....plis,mal pomigej!Thnx Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 za oono pa za tiho fuuuullll Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Diana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Riba,more mi uspet,pomigej pa fajn migej....da bo uspeh zagotovljen! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Riba wiba... men tud... hihi tako noro akcijo bom jutri naredu... rad bi jo videl jutr hihi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.