oona 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Ribica, za vse, ki potrebujejo tvojo pomoč... ...mimogrede še meni malo pomežikni... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Še jaz pristavljam svoj pikskrček z željami...želja po priznanju, da obstajam in sem vredna obstoja, spoštovanja ter prijaznosti od mojih domačih.zasavka Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 to si pa resnično zaslužiš! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Zasavka, žalostno, da včasih prej priznanje pride od ljudi, ki niso tako blizu. upam, da te v teh dneh tvoji najbljižji presenetijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 aiwa, hvala. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 selene, mogoče je to zato, ker jim hočem vedno in povsod in vse ustreči. preveč so razvajeni, kar sem tudi sama kriva. ne znam "presekati", bojim se, da se jim bom zamerila. noro, kajne?kar se presenečenj tiče, prijetnih seveda, pa raje ne razmišljam...čao Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Jah vem o čem govoriš, ker sem ista Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 ribica...za selene in zasavko... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>selene, mogoče je to zato, ker jim hočem vedno in povsod in vse ustreči. preveč so razvajeni, kar sem tudi sama kriva. ne znam "presekati", bojim se, da se jim bom zamerila. noro, kajne?kar se presenečenj tiče, prijetnih seveda, pa raje ne razmišljam...čao mogoče se bo tole grdo slišal, ampak najprej morš poskrbet za svojo rit. ker verjemi da noben drug ne bo naredu tok zate kot ti sama... tko da če jim kdaj ne ustrežeš in ti zamerijo njihov problem... bojo že odmerili... rada se mej. pa te bojo mel tud drugi. pa en poljubček od mene no pa še objemček, k že lih talam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 (popravljeno) Hvala za spodbudo, Aiwa. Hvala vsem ribicam. Popravljeno 14. februar 2005 -> Zasavka Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Zasavka - saj bo! Kot pa pravi aiwa - sam se moras met najbolj rad. Zapomni si se nekaj - tudi ce ni nikogar, ki bi te ljubil, si tu se vedno ti sama - sebe imas vedno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 takle dan kakršen je danes, tud mene treba ni :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Zasavka & Lia... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Držte se VSI Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ribica fajn migej za prijateljico,pa mal še zame prosim lepo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Eh wibica, zdej ko so prodali tist avto k sem ga hotu... šmrc šmrc.. tok je bil dobr, da oglas ni mogu dva dni počakat mene naj pride keri drugi podoben spet na vrsto, pa da bi mel več sreče z lovom na mojega novega štirikolesnega prijatelja... pa hvala za novega frenda ki sem ga odkril danes sej vem, bog vzame, a bog tudi da... hvaležen sem za vse... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Temu bi lohk rekli tud : nov frend namest novga avta Več kot kul Avtov je kolk češ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 se strinjam.... vse dobim kar rabim... vse pride... to je že hot.... avto bo pa itak drugi... hihi in frend je lih slučajno strokovnjak za avte... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>se strinjam.... vse dobim kar rabim... vse pride... to je že hot.... avto bo pa itak drugi... hihi in frend je lih slučajno strokovnjak za avte...ti pa maš srečo v življenju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Za izpit....prosim...hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za izpit....prosim...hvala Upam, da še ni prepozn. Dobr se odrež. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti pa maš srečo v življenju skrivnost je v tem kako gledaš na življenje Sicer pa wibica, tejle -osebi želim da bi se uredile vse stvari da nama bo pol lepo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da še ni prepozn. Dobr se odrež. Tenks. Je ze mim, je biw bl blef, ampak nkol se ne ve....kokr je u lbezni drek, mi z izpiti kr gre.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Wibica joj js bi mal manj snega na cesti.. če lahko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.