Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Draga Zlata Ribica,

prosim pošlji dragemu vero v ozdarvitev, voljo do življenja in zaupanje v zdravilca, katerega bo obiskal danes.

Saj veš, ob 18H prosim prosim daj vse od sebe. Lekcijo,da je sam odgovoren za svoje zdravje in da je treba skrbeti zanj je doumel....

Hvala ti za pomoč

xgoldfishx xupx :detelca: xupx xgoldfishx xupx :detelca: xupx xgoldfishx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Draga Zlata Ribica,

prosim pošlji dragemu vero v ozdarvitev, voljo do življenja in zaupanje v zdravilca, katerega bo obiskal danes.

Saj veš, ob 18H prosim prosim daj vse od sebe. Lekcijo,da je sam odgovoren za svoje zdravje in da je treba skrbeti zanj je doumel....

Hvala ti za pomoč

xgoldfishx  xupx  :detelca:  xupx  xgoldfishx  xupx  :detelca:  xupx  xgoldfishx

ribica naj te spomnim, janjak rabi tvojo pomoč x;)x

Oho, Zlata Ribica,

si bla pridna, ta glavno si naredila - dala mojemu dragemu v glavo upanje in željo po ozdravitvi. Hvala ti, resno razmišljam, da se odpovem ribam za vse življenje x;)x

xupx xyesx xupx xgoldfishx xpresentx xgoldfishx xupx xyesx xupx

Vam - Borisu, Otožni in Micku pa hvala za lepe želje :wub: xredx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

JanjaK, kupi svojemu dragemu knjigo "Avtogeni trening", avtorja se sedaj ne spomnim, ampak v knjigarni bodo gotovo vedeli. Stvar zanesljivo deluje, samo resno se je treba zadeve lotit.

Pomagaj si sam in Riba ti bo pomagala.

Veliko uspeha želim tebi, tvojemu dragemu in Ribi!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Kul, dobra tema (kako jih stepamo, komaj vse odkrijem, kar je zapisanega) x:)x :palec:

Ribica je res ucinkovita in fajn! xsrcx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dej Zlata ribica prosim pomagaj rešiti tole zbadanje, nesramnosti...... tule na forumu, ker resno že izgublja razum, okus in vse okvirje......to je moja druga prošnja v pol leta, vem, da boš na hudi preizkušnji, ampak verjamem vate......jaz bi le rad, da se nekje vsi razumejo, ne vem, kaj nas je že preveč različnih tule, ali kaj... :detelca: xgoldfishx xcrossfingx xwizardx xyiyax

[ne vem, kaj nas je že preveč različnih tule, ali kaj...

Še dobro, da nas je toliko različnih tukaj na LNF x!x :palec: x:)x ..........da pa eni ne zmorejo ali pa včasih mogoče tudi........ne zmoremo x:Ix ........sprejeti drugačnosti drugih........je pa že čist druga pesem x;)x x^x Meni je fajn, ko je fajt vsebinski na neki temi, debata.......tudi, če malo bolj ostra.......pa tudi tisto bolj humorno "pikanje" je ok........včasih pa se brez veze klobasa in tudi žali.......tako, da kar se mene tiče........ribica skini......klobasanje in žalitve x;)x x:Dx x:Dx ....če ne, pa tudi ok......so še kakšne bolj pomembne želje že bile in še bodo x^x ...pa migni pri uresničevanju njih x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...