El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 hmja želim si da bi mi moja wibica spet kaj pisala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ribica,dej mal migej zame še prosim....zelo lepo prosim! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Ribica plavutkni, ne Sm zdej en dan o teb razmišljau rekca, si faca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ribica, še zame za zdravje..... vrat fulllllll boli..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ribica migni za Tino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica migni za Tino Hvala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmja želim si da bi mi moja wibica spet kaj pisala...jaz pa si želim da bi elnino spremenu svoj avatar na tistega prejšenjega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Kaj behi, tle ti preveč delam konkurenco v kategoriji starejših najstnikov... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj behi, tle ti preveč delam konkurenco v kategoriji starejših najstnikov... ?ah sploh ne Evo, tu zgledaš bolj odrasel pa bolj simpa kot si bil prej na oni sliki, prej si mel take vlke oči... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, še zame za zdravje..... vrat fulllllll boli..... ja migaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ribica, za mojo Majo in njeno matematko....slovenščino....filozofijo...vse.. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Zasavka, sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ribi dej migej, da se naojo tisti trotli kaj so se vpisali v zdravstveno v celje in MS vpisali v MB Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Z tinol, Behija, Ninota....in vse ostale, ki so prosili v zadnjem času....zame pa, da bi ....sej veš! Morm dojet, da je to najbl pomembno, pol se bo pa vse pošlihtal!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ribi pomgaj mi da dojame da je to kar se je zgodlo še boljše mogoč še najboljše... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Pa ne mi rečt, da sm kej zajebala? Sranje. Zakaj se ti nekaj zgodi, če pol....ah.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ribica a ni že čas, da prične tudi pritekati, da bom imela kaj da bo lahko tudi odtkalo... plisss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribi dej migej, da se naojo tisti trotli kaj so se vpisali v zdravstveno v celje in MS vpisali v MB Željam se pridružujem, v Mb sprejmemo samo take kot si ti... Obljubljeno ni pozabljeno... potrpi prosim Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica a ni že čas, da prične tudi pritekati, da bom imela kaj da bo lahko tudi odtkalo... plisss pa migaj ribica za Selenino željo... plis in hvala zlata ribica Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 za selene.... pa za enga frenda in njegovo službo..... pa še mal zame in za vse, ki te rabjo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 muvi fiši muvi... za vse xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 daj ribica, migaj, migaj za vse!!!!![ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 hvala ribici za vse kar si želim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 za Majo, da bo naredila vozniškega.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 mal premal miganja...ponovili bomo vajo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.