borism 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Pomagaj Zlata ribica Sanjalki in še eni "meni dragi osebi", hvala..... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Zlata Ribica prosim, če pomagaš mojima najdražjima oseba na svetu, ki bi res potrebovala tvojo pomoč, eni je slabo doma, druga pa pod vrtoglavico na drugem koncu Slovenije, HVALAAAAAAAA.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Prosim, pomagaj!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata Ribica prosim, če pomagaš mojima najdražjima oseba na svetu, ki bi res potrebovala tvojo pomoč, eni je slabo doma, druga pa pod vrtoglavico na drugem koncu Slovenije, HVALAAAAAAAA.... ZLATA RIBICA, DAJ POMAGAJ!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ZLATA RIBICA, DAJ POMAGAJ!!!! Hvala NATHY , Aiwi in Zlati Ribici , ki je uredila težave Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 pa še za soboto.....saj veš.... pa za selene.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa še za soboto.....saj veš.... pa za selene.... ja ribica zmigaj za Borisa in Selene Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 (popravljeno) DRAGA ZLATA RIBICA!! POMAGAJ MI JUTRI NAREDITI IZPIT............ Popravljeno 13. april 2005 -> kokica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Za Kokico ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Riba,daj mi moč,da ne naredim kakšne neumnosti,ker to sploh ne bi bilo zdravo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ZA MOJO HČER..... IN ZA NJENO PROFESORICO SLOVENŠČINE, DA BI MAL BOLJ ČLOVEŠKA RATALA Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Me je že minilo,hvala riba. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me je že minilo,hvala riba. A, da te je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 O ja! Drugač bi bla pa štala! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Si se mislila dat na zeleno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Bom raje,kar ostala pri rdečem...znak za stop. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Stop na prvo žogo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Zlata Ribica, Lunatki in Vilinci hvala za včerajšno podporo, občutek je bil dober, ampak verjetno se bom moral še dokazat, takrat te bom pa še enkrat prosil, HVALA x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 mi pa tudi.... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ribica, pomagaj prosim da jutr naredim izpit....d dobim vprasanja, k jih bom znala...sam da nardim, prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 fišiiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Riba,daj malo pomigaj zame....za četrtek,hvala. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.