Binch 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Hvala ribicaaaa......... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 za aiwo...za sončk...pa za selene.... ....in še za vse, ki rabijo/rabimo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ribica...za moje otroke... naj se vse uredi s šolo ... in naj ne bo hujše bolezni... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Za miško iz šiške... da bi čimprej dobila novo službo, da bi ji šlo vse lepo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 za oonine otroke in za vse ostale Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 za MAP in njeno mamico.... drž se!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Za vse, ki te rabijo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 zlatka, nujno rabimo tvoje miganje...še kar za slovenščino, drugače ne bo mature v tem roku.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Zlata ribica, jaz pa te prosim samo to, da se moje duševno stanje vrne v tistega v ponedeljek ali torek, ko sem se res krasno počutila! Lahko izbiraš kateri dan želiš! Pa prosim migaj za miško iz šiške, za vse, ki rabijo službo, dobre ocene, zdrave otroke, in kar je še takšnega! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Zlata ribica, po dolgem času tudi jaz potrebujem pomoč... Pomagaj, da najdem rešitev, kako se rešiti iz zamotane zadeve.Vem, da obstaja način, samo trenutno ga ne najdem.Prosim pomagaj mi pri iskanju osebe, ki mi bo pomagala, da se zadeva izteče v mojo korist. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Za mojga dedija.. malo mu zdravje nagaja da bi čimprej okreval... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ribika bibika.... za miško iz šiške Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ribika bibika.... za miško iz šiške Aiwica, sm vidu tmle,šajz no! Eh, lohk pridš k men na Norvešk, mi boš mal asistirala, pa kake zapiske nardila! Sej bo, boš vidla, miška! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 uuu hvala. ewo sam še krila nataknem pa prletim xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> uuu hvala. ewo sam še krila nataknem pa prletim xrosex xrosex Pejd raj z avionom, dvomem da maš izpit za samostojn polet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata ribica, jaz pa te prosim samo to, da se moje duševno stanje vrne v tistega v ponedeljek ali torek, ko sem se res krasno počutila! Lahko izbiraš kateri dan želiš! E ribi, to si pa dobr uštimala! Je bil sicer četrtkov dan, ampak tak čist kjutkan. Ole! miška (iz) šiška, astra, elNinek: Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 O ribči, vidim da si upoštevala moje želje za Dandico le tako naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O ribči, vidim da si upoštevala moje želje za Dandico le tako naprejSem vedela, da je sodelovala še kakšna čarovnička! Hvala, naj se tudi tebi pozlati dan! In ko sem že v tej temi, ribi, prosim za en krasnofantastičen vikend, poln čarobnosti! Ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 zlata ribica ? a a a lahko mal k teb v ribnik pridem in zaplavam s teboj.....bi mi bilo v cast.....in veselje....odplavali bi skupaj do zelvice,pa pol do gnezda rack in z nimi zagagali malo.....pol pa se do zabice na lokvanj se malo posoncit....a si za?to je moja zelja danes.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 za aiwo, za njeno sluzbo pa za ribico katjo, da je ne bo strah! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 za ribico katjo, za aiwo, za marso-naj jih čimprej mine in naj jim dan da dihat Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Thanks dečve.... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_hug.gif ....pa še za druge mal pomigej, ribca.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ribica... za vse, ki te rabijo Pa popazi malo na moje drage jutri na cesti Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.