Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Priplavaj na pomoč prijateljici, ki te potrebuje iz vsega srca! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Za frendico! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa popazi malo na moje drage jutri na cesti Hvala, ribica... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Men je pa zdele papagaj umrl.Poskrbi za njegovo duso. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Samson, sožalje.... poskrbi za dušico.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sej je bil borec, se ziher tut v onostranstvu bori, tko da mu hudga ne bo. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hwala vsem. in ribiki. samson Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 pomagaj mi,da nekoga vidim............ Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>In ko sem že v tej temi, ribi, prosim za en krasnofantastičen vikend, poln čarobnosti! Ole! Hvala ribi, sem sicer pričakovala malo drugače, ampak je čisto narobe če kaj pričakujemo! Ko sem se sprijaznila s stanjem, je bilo pa fantastikus! xrosex <{POST_SNAPBACK}>pomagaj mi,da nekoga vidim............Pomagaj i meni!!!!!! Nujno! Še pred sredo popoldne!!!!! češpljici pa itak pomagaj... plavaj, plavaj naša ribica ... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ok Ribica... prosim prosim da bo nekaj ne .... mal sreče prosim prosim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Za novo, dobro, všečno popoldansko službico!¨Priti plis vit a čeri on d top! Pa za vse ostale tud prosim, da jim pomagaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 za pikico in miško iz šiške Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Prosim, migi, migi migi... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Prosim, ribika za danes.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ribika, mal zdravja za eno meni tolk ljubo osebo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Mah nč posebnega v bistvu, ribca, daj mal micku zbistri misli .......veš, da pa ipak nima rad bluzenj, dejanja štejejo....... Sam za prava dejanja bi rabu bister um.....bi šlo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah nč posebnega v bistvu, ribca, daj mal micku zbistri misli .......veš, da pa ipak nima rad bluzenj, dejanja štejejo....... Sam za prava dejanja bi rabu bister um.....bi šlo? tole je pa že luksuz Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ribi, prosim za sporočilo, kontakt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole je pa že luksuz ...pa dober, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah nč posebnega v bistvu, ribca, daj mal micku zbistri misli .......veš, da pa ipak nima rad bluzenj, dejanja štejejo....... Sam za prava dejanja bi rabu bister um.....bi šlo? mrzel tuš...fajn zbistri al pa bilobil al pa ginseng..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ok, ribca, pozab....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 too late....je ribca že zmigala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.