Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 pozdravljena lia, ta prava si, kot vedno!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ajde ribica.....za micka...da bo vsaj približn prav Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Za vse in za en lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 da bom zmogla Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ribica pomigaj za vse, ki te rabijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Riba,mal plis pomigej zame,in vse ki te potrebujejo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ribi, dajmo za vse, ki te prosijo/mo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 migi migi..mešaaaaaaaaajjjjjjj jest moram še tooolk spečt..grem na torto zej.. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Bodi z mano danes, da naredim izpit Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Menda je šlo Julijana Za Amis... Za Selene... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ribica, si že bila z mano na temu topicu... pa ... pa zdaj te rabim še bolj kt prvič.... naj že pride kaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ribi, prosim, prosim vso tvojo pomoč bi rabu Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ribica migni s plavutkami krepk........za onixa in njegovo .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Mick Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 bodi z mano dones, da bo šlo brez treme in gladko kot po maslu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 za vse k te rabmo. xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Ribi migaj za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 za samsona Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>za samsona Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ribica... za tisto meni tako posebno osebo, da bi bilo vse vredu, da bi ji lahko najbolje pomagal in se še naprej tako lepo razumel z njo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Ribi, daj ustavi aakhuta in Micka, ker nabijata slabo energijo po forumu Migaj migaj zame Intenzivno, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ribica pridno migala en klic, ki je ustavil mojo največjo neumnost, pa od osebe, ki mi je pekel in raj Vseeno se splača živet, pa čeprav samo za take trenutke Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ribica, pliss, jutri grem s svojim avtom v nemčijo, pliss, mal poglej name, da bo vse ok, brez nesreč in težav na poti...pa da se bom lepo imela, seveda... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ribca, paz na Astro Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.