Melodie 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Hvala Zasavka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica prosim te, stoj mi ob strani jutri zjutraj ... od 9ih do 10ih. Prosiiiiim. brez skrbi misti jutri je velik dan! evo ribice zate, da jih ne bo zmankal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 misti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 za mystico.... pa za vse mame in očete, ki rabijo....pa za vse ostale tudi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mystica Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Draga zlatka, hvala da nam pomagaš in prosim, tokrat za druge, zase ta hip ni nič tako alarmantnega, prisluhni željam in prošnjam vseh, ki te rabijo!!!! Pa hvala za vse, za naprej in nazaj!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mystica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Misti zdaj je glih prava ura... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Za Mysti xrosex Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za Mysti xrosex hey Gospa Zasavka, kako gre kej vaši tamali?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mi pa tebe Mystica.... ....mislim, da ne govorim samo zase, če rečem, da smo kar malo ponosni nate...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 daj mi moč.... ne bolš rečeno daj mi navodila kako razpolagati z njo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Za vse mame in za mojo teto R. , da prebrodi najhujše v naslednjih 12 urah, je odločilno :detelca: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 za teto r.... pa za selene..... pa za.... pa še za vse ostale.... hvalaaa fiši Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ribi, za vse, ki te potrebujejo xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za vse mame in za mojo teto R. , da prebrodi najhujše v naslednjih 12 urah, je odločilno :detelca: Ribi, zaplavutkaj malo! xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 daj fiši Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hey Gospa Zasavka, kako gre kej vaši tamali?? živjo!kar dobro ji gre. Ima dovolj časa za učenje in še kaj drugega. Včeraj sva se potepali po Vrhniki, po popravnem izpitu (njenem), gremo na morje, potem pa jo čaka še matura. Bo že nekak šlo. Kako si ti? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 daj ribica prosim malo migni za moj glezenj, da ne bom v nedogled hodila ko kaksen cool raper.(se ghetto blaster mi manjka, sicer...)no, v glavnem: prosim za hitro solo olajsanja bolecin in povecevanja gibljivosti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Migaj ribica Pa še zame...da bi se zame odvijalo tako, kot je kot je najbolje...kakor koli že pač bo..upam, vem....mislim vsaj....da je prav tako...Je pa res, da bi takoj odšibala Ribica hvala. Očitno delala tako kot treba..(vidim zdajle kako boječe zastavila željo. )Torej...novim željam naproti...in hvala za uresničeno željo.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ribi za vse, da bi se jim tko zrihtal kokr rabijo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribi za vse, da bi se jim tko zrihtal kokr rabijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Borism, svetovno ikono maš...super fajn!!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 leva roka desna roka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ja ribica pomagaj aiwiki da se ji bo še naprej na boljš slabšal.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.