Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Samo da nisi napisal: E=mc2 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Samo da nisi napisal: E=mc2 Kaj pa je to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Einsteinova relativnostna teorija Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Einsteinova relativnostna teorija Čigava je pa ta? LEPOTA Lepše je biti zdrav in bogat kot reven in bolan.Misel, ki pove vse. Človek noče biti zdrav in bogat zaradi bogastva samega, ampak zato, da bi bil lep.Ali pa je v naravi kaj manj želje po privlačnosti in lepoti.Lepe hočejo biti cvetice, ribe v morju, petelin na gnoju, drevesa v gorah.Vse z enim samim namenom. Živeti in nadaljevati življenje.Zato so lepe tudi gore, reke in morja, oblak na obzorju, vetra poljub.In Sonce.In Zemlja.In ko je bogato sonca in zemlje, je zdravo in lepo.Življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Od.......vseh nas? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Od.......vseh nas? Hvala, Mick, vpisal te bom med prijatelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Ribica, pomagaj še meni in malo migni, no! NAJ BO TA POGODBA ŽE ENKRAT PRIPRAVLJENA IN NAJ BO NADVSE O.K. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Daj stara migni res malo, se ga te ne mreš ceu december samo srat okoli.........torej, ribica....porihtaj to pogodbo, pol pa čagat dalje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 pa za MucoMaco ... pa glej, da jo ne popapaš Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Če pride ribica naokoli, se bom močno zadrževala, ja, prav zares.Bom imela usta odprta samo od začudenja. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Ribica, pa do konca januarja je čas za vodice pa pogodbice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 jutri od dveh do štirih popoldan Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 3000 x .....samo za Tino .....ribica na trojko s še tremi nulami pa moraš mignit, ne ........hej, pa ne zdaaaj ....jutri med drugo in četrto popoldan...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 o, Mick v pravi temi je tale 3000. čestitam Ribica jutri za našo Tino, pa še Božiček naj ti pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Ribica, ja jutri bodi za Tinco na razpolago v popoldanskem času... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Tinca... še jaz pomagam naši Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. december 2003 Prijavi Deli 17. december 2003 Moram še jaz sprobat tole ribico, da vidim, če deluje... Ker vodnjak želja na Bledu me je enkrat že razočaral, čeprav enkrat drugič pa se mi je želja uresničila. Torej, ribica... Jaz si želim, da bi bila še naprej srečna... srečna v ljubezni in nasploh, tako kot sem zdaj... Pa naj mojemu uspe izpit naredit!! Hvala draga ribica!! Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Seveda pomaga, če verjameš, pa še tolk bolj....no pa naj še tebi pomaga Ajda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 jutri od dveh do štirih popoldan Takole draga tale zadevica se je premaknila na jutrišnji dan ob dveh. Tako da sva zmenjeni za pomoč jutri Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Tinka, sem glih mislila tole našo Zlato Fish vprašati, kako kaj dela na tvojem področju (sem se včeraj popoldne spomnila). Vidim, da je zadeva še v teku, tako da Fish Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 naj si dobim tisto kar želim , kar naj bi bilo zame najbolj koristno, perspektivno in donosno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Draga Zlata Ribica, tokrat se ti zahvaljujem za vso pomoč, energijo in željo po življenju, ki si jo malo zakamuflirano pošiljala tja, kamor sem te prosila. Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2004 Prijavi Deli 4. januar 2004 Zlata Ribica, daj prosim pomagaj, ti že veš, kje potrebuje ta oseba pomoč.....obenem pa iskrena hvala za vse kar si naredila zame in ostale lunatke v letu 2003 Hvala ti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Oh..Zlata Ribica, prosim pomagaj, da bom uspešno napravila izpite. (da bom bar na faksu uspešna, če že na drugih področjih življenja...nisem...) Hvala. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Ribica za Almiro http://images.webshots.com/ProThumbs/4/18504_wallpaper110.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.