astra 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ribica, daj mal na Stanko poglej Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Ribi, malo pomoči v teh dneh, prosim. Da me ljedje ne bi preveč spraševali, da se ne bom rabila preveč lagat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 O ribica, res rabim pomoč. Če naredim izpit cez eno uro, se bo res zgodil čudež, saj se skoraj nič nicem učila. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ribica, ni se ti treba matrat, ker sem že zabluzila. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ribica, a bi ti men kakšno simpatijo naklonila...se ne bi nič branil...mislim, no, po skoraj 23 letih je pa menda že čas za kakšno, mar ne....kar potrudi se, prosim... vesel bi bil, če bi naklonila moji prijateljici, ki je sveže zaljubljena, uspešno in dolgotrajno zvezo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ribica, a bi ti men kakšno simpatijo naklonila...se ne bi nič branil...mislim, no, po skoraj 23 letih je pa menda že čas za kakšno, mar ne....kar potrudi se, prosim... vesel bi bil, če bi naklonila moji prijateljici, ki je sveže zaljubljena, uspešno in dolgotrajno zvezo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Za mysticino staro mamo... Zase bi pa mela malo ljubezni od enga srcka Da bi me kej poklical, pa to...Pa da bi v četrtek nardila ful dobr tist izpit Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 za staro mamo od misti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>za staro mamo od misti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 se pridružujem željam za Misty Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se pridružujem željam za Misty tudi jaz Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 RIBA migi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Misti, kako žalostno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 :detelca: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Za moje zdravje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 draga ribica,podarjam 3 kile svojga špeha odnesi ga tistemu,ki ga potrebuje Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>draga ribica,podarjam 3 kile svojga špeha odnesi ga tistemu,ki ga potrebuje pravi naslov sem jaz...a samo 3 kile...potreboval bi ga ene 15....če imaš še kaj odveč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 ne bi se hvalila no ampak bi res mogoče mela še kej na zalogi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, tokrat te ne bom prosila za zdravje. Prosim te, da omogočiš stari mami čimbolj neboleč odhod iz tega sveta. Res si ne zaluži, da bi trpela. Prosim. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 za staro mamo.misty naj marso neha zob bolet pa dej še zame-sej ti veš, ribi Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 za vse, ki prosijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 za vse nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Ajd ribca , plavutkni dans mal zame, pa mi pomagaj, da bom znal ta dan preživet in ravnat tako kot je najbolje mogoče. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 ribca jutr mi na izpitu mal pomagi,ti bom ful hvaležna,če mi boš kej čez ramo pršepnla. ful hval že vnaprejpa še drugim pomagi k si že v formi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.