Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

O ribica, res rabim pomoč. Če naredim izpit cez eno uro, se bo res zgodil čudež, saj se skoraj nič nicem učila. :o|o:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)
Deli na socialnih omrežjih

Ribica, ni se ti treba matrat, ker sem že zabluzila. x;)x
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ribica, a bi ti men kakšno simpatijo naklonila...se ne bi nič branil...mislim, no, po skoraj 23 letih je pa menda že čas za kakšno, mar ne....kar potrudi se, prosim...

vesel bi bil, če bi naklonila moji prijateljici, ki je sveže zaljubljena, uspešno in dolgotrajno zvezo... :ermm: x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ribica, a bi ti men kakšno simpatijo naklonila...se ne bi nič branil...mislim, no, po skoraj 23 letih je pa menda že čas za kakšno, mar ne....kar potrudi se, prosim...

vesel bi bil, če bi naklonila moji prijateljici, ki je sveže zaljubljena, uspešno in dolgotrajno zvezo... x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Za mysticino staro mamo... :detelca: :detelca: :detelca:

Zase bi pa mela malo ljubezni od enga srcka :2src: Da bi me kej poklical, pa to...

Pa da bi v četrtek nardila ful dobr tist izpit :sori:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ajd ribca xsrcx , plavutkni dans mal zame, pa mi pomagaj, da bom znal ta dan preživet in ravnat tako kot je najbolje mogoče. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ribca jutr mi na izpitu mal pomagi,ti bom ful hvaležna,če mi boš kej čez ramo pršepnla.

ful hval že vnaprej

pa še drugim pomagi k si že v formi

xsrcx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...