stankaa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, daj mal na Stanko poglej Astra Hvala za support astra. Ampak danes sem doumela, da je vesolje ali usoda ali kako naj rečem... pripravilo zame povsem drugačne načrte. Vse je kot mora bit Čeprav še ne morem govorit, čutim in vem, da prihajajo preobrati.Se priporočam Ribica še za vnaprej. Astra, Naj se ima tvoja hčera čim lepše na počitnicah! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Stankaa naj Vesolje dela zate in naj Sarine bolečine minejo (pa moje tud no) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Ribica...čakam....a bo kej, al ne bo nič? Naj bo že hitro Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Ribica..popazi na potnike v enem belem oplu..tako daleč grejo, sami mladi... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Za vse in tud zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ribica ob pol petih malce plavaj na sestanku, kjer bo moj - jaz ga bom izpustila, poln kufer imam odvetnikov... plisss, naj se reši v našo korist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 , prosim bodi jutri z naso kuzhko, ki ima operacijo (verjetno ji bodo uchek vzeli ven ) hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> , prosim bodi jutri z naso kuzhko, ki ima operacijo (verjetno ji bodo uchek vzeli ven ) hvala Ubožica Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Hvala Ribi za vse do zdaj Nekatere želje pa naj še ostanejo, še trajajo. Migaj tudi za vse, ki te potrebujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 hvala, ker bos danes z Daso, da bo tole dolgo potovanje na Hvar v tej pasji vrocini potekalo brez tezav Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 danes te potrebujem, bolj kot kdajkoli .... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Riba, naj Tomažu uspe, kar se je namenil Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 za Tomaza in Cosmo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Ribica, daj Tomažu moč, da premaga steno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 za Tomaža pa Cosmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Zlata ribica, pokaži mi iskrene ljudi okrog mene, pokaži mi tiste, ki mi hočejo dobro.... Ostale ta grde pa obrni v tisto smer od koder so prišli in naj mi ne prekrižajo več poti. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Draga zlatouščica, pomigaj za eno razpizdeno damo, da to ne bo škodovalo njeni lepoti ali sijaju njene zvezde pomigaj za enga razkurčenega gospoda, da ne bo samo akhurčil in da naj mu bodo zvezde naklonjene! Hvala! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Zlata ribica, pomagaj Tomazu Humarju, da mu ne poidejo moci... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Spremljam Tomaža na spletni strani, kjer sproti poročajo, kako mu gre... v težavah je, , naj mu bo tole v pomoč Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ja, jaz tudi tole spremljam, močno želim, da pride do bivaka, čimprej in da se vreme izboljša Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Jaz tudi spremljam, Zlata Ribica pa tudi plavaj zanj - TOMAŽA, za vsak tisočak posebej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 in kje to spremljate?naj zbere Tomaž vse svoje moči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Tukaj lahko gledate, berete in celo poslušate pogovore Tomaža iz stene v bazo, SREČNO!!! Dajmo Tomaž! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.