Almira 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Joj, HVALA!!! xrosex Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Hvala ti Zlata Ribica! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Zlata ribica ......mickeno pomagaj eni velicki deklici, da bo močna in da bo njeno zdravljenje potekalo brez zapletov ...................pa da bodo zdravniki in med.sestre do nje prijazni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Draga pozlačena ribica, dej prisluhni tejle simpatični prošnji, pa malo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Zlata Ribica prisluhni Mickovi prošnji... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Držimo pesti! Ribica bo pomagala. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 JanjaK, almira, borism .............thx ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 kako je danes s tvojo gospo, mick?a je pomagala ribica? zelim tudi jaz vse dobro, da bo boljse prijelo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Ribica...ne samo danes..še nekaj naslednjih dni...bdi nad Mickovo drago.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 :detelca: :detelca: , za mickeno deklico Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 čim manj bolečin za dečvo od Micka, no ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Oooo...tinka, astra, cosma, Selene.....thx......ste cukrčki.....hm.....cukrčičke .... Ribica.....daj pliss, migni še posebej jutri ob 09.00 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Ribica bo migala, da bo veselje, pa ne samo jutri ob 9.00, ampak ves čas, pa še mi ji bomo pošiljali dobre želje, pol bo pa zagvišn, ane? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 evo ena za tebe in ena za njo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 ....ful sta dobri . Thx......MucMac....pokowc.....tolk vzpodbud ribici.......ma, ziher bo vse ok Še 1x......hvala vsem za vzpodbudo ribici....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Luštn... mamo kr Nemota za zlato ribico... sej je res zlat ... in gotovo že veselo pomaga Mickenovi dami Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Mickenovi dami .......Matejčula ....thx Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Ribica...počivaj še malo ........pa po najnovejši informaciji migni tam okrog 12.00 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 no ribica pripravi se za deklico ki te potrebuje Mick ti pa malo pobožaj svojo drago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Zlata ribica in lunatki, ki ste jo še dodatno motivirali........HVALA .......sem ravnokar zvedel, da je vse OK..... ....pa zdravniki in med.sestre so bili tudi zelo zelo ok in zelo prijazni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Da zatežim z enim pregovorom: konec dober - vse dobro... ma a ni vesolje preprosto? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Zlata ribica, hvala, ker pomagaš moji prijateljici, njeni hčerki in sinu v teh težkih trenutkih, ko so tako nepričakovano ostali brez moža in očka... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Ob prošnji za Zlato Ribico, Mateja.....če je to tvoja prijateljica, tudi ti ji stoj ob strani, sicer pa itak vem, da boš......naj čim manj boleče mine ta čas Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 hvala Boris ... veš, da ... sem tukaj zanjo... še posebej zdaj... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Lepo Mateja, super si, no pa Zlata Ribica tudi, kar pomagajte Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.