Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 zlata ribica... nej bi gre že tale bajla v glavo no.... dvoživke, pa repate dvoživke, pa nerepate dvoživke, pa mresti pa kr neki... men se ne daaaa ribica, nej jutr dobim spodobno oceno plosm,plosm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 evo da bi ena devicka prisla k pameti, sicer vem da je to poobzna zelja ampak kaj cmo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 za vse izpovedane in skrite želje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Ribi, se greva eno igro? Ti mi izpolniš željo, jaz pa ti napišem hvala Z nekom bi rada šla na klepet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Zlata ribica, daj da svoje delo opravljam hitro in dobro, ter da zraven najdem moč in motivacijo da uredim še izpite in diplomo! Prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ribica...naj bom ze koncno toliko mocna, da bom hotela biti srecna... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ribica, za soboto hvala Še eno stvar te prosim, ali pa dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 se priporočam, tokrat osebno, da prestanem vse kar se da najlažje in z minimalnimi bolečinami Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 za cosmico Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 .....fiši migni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 vse dobro, Cosma Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 za Cosmico Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Cosma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Plavaj za Cosmo xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 dons je treba do konca na Cosmic pogledat, sej veš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 na člimboljši razplet - Cosmica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Za Cosmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gael 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Ribica,za mojo bivšo simpatijo,da bo z njegovim otročkom-sinom vse ok,da se končajo komplikacije in da družinica srečno zaživi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Danes bo v Avstriji nek sestanek, katerega sklepi lahko bistveno spremenijo mojo prihodnost.Riba, izkaži se. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Za nosoroga, pa še zame...tud v isti smeri, da ti bo mal lažje migat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Hvala, ribica...zdej pa sam še finiš pomagi, da bom dala vse od sebe...Sej obe veva, da mi je tole pisan na kožo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ribica jutri bom imel dve pomembni stvari bi prosil za sreco.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Plizzzz pomagi, 9! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 pomagi mi ju3 s potrpljenjem pa ogroooomno količino notranje moči hvala.... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.