Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 za selene..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 za Melody, El Nina in vse, ki te potrebujejo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 za selene..... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ribica jutri bom imel dve pomembni stvari bi prosil za sreco.... tnx ribica ena je sla boljs ko tadruga, i guess biznis je na prvem mestu vsaj tam sem se izkazal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jz bi tud mal ribice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 zlata ribica, jaz bi te prosila da jutri pomagaš Matiji, ki mora prdstavit svoj projekt...da bi stvar izpelu kot ve in zna samo on...da mu ne bo težko, da ga ne bo strah... še za valkiro te prosim, da ji jutri ne bo preveč hudo in da si ne bo delal skrbi brez potrebe... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Hvala ribica. Ful hvaležna. Še za naprej mčkn, prosim. Zdej pa za Marjana in Sašo, da bo vse kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 hvala ribica (in cashy ).. waaaau kok sem vesela!! ne morem verjet... hvala še ostalim, ki so mi pomagali:*nia*rune*vilinski simboli*nihalo*vesolje*vodniki*www.astro.com*milena no, res sem se lotila tega, kot da je en ogromen projekt zdaj pa bi prosila še za razjasnitev teh stvari, ki se nakazujejo... finally!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Nekaj elana sem pridobila, da nebi spet tako hitro padel in ribica, daj da končno začne to laufati in da laufa dobro, ne zmorem brez sreče Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 5rca, ti si rojena pod srečno zvezdico, pa vzgojena tud tko, da ti ne bo nobene panike premostit še tako visokih ovi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 5rca, sej veš en nasmešek, zmeri polepša trenutek... če druzga ne te pride kdo požgečkat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 sej bo kul sej vem, samo mal me skrbi ampak to tut ni nič novega ane! Sicer like I said, nekaj je tut od sreče odvisno, jst delam pravzaprav vse kar je v moji moči tako da, rabim še mal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 muvaj fishi za petrco... hmmm js se morem pa zahvalit ribici (pa eni mal bolj zlatolasi ribici) za tanarbolj nice job kar sem jih imel .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Tami te rabi... danes tekma z ekipo lanskih prvakinj (z njimi so se borile za finale)... naj ne pogorijo dekleta pliisss naj tisti obiski v WC minejo ter strah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 prooosim pomagi ribica, da dobim to čivavo Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 zlata ribica pomagaj, da bo Matija odtekel celih 21km Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Zlata ribica lepo te prosim pomagaj moji noni, da bo zdrava in da ne bo več trpela... Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Zlata ribica lepo te prosim pomagaj moji noni, da bo zdrava in da ne bo več trpela... hvala za obakrat Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ajd, ribca, plavutkni jutr tam okol 8.30 zame......da bodo mel zdravniki (in jaz kolk je to mogoč) dober dan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Mick, itak, da bo vse kul, pa še kakšno misel bomo tja v tvojo smer namenili takrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 za micka Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 MICK Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Iiiiiiii, hvala mujceki Micken cvikam..... , pa bo že..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 ZLATA RIBICA te prosm, pumagi se ti, k mi se zdi, d je MARSA zmano skregana, ves! K mi ze na 2 moja posta ni udguvurila, ves! Dej te prosm, NARET TKO, D BO PR TEM USTAL!!! Hvala ....KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Zlata Ribica prosim plavaj ta vikend za Dadiko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.