Dadika 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Hvala Boris...saj bo šlo... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ajd, ribca, plavutkni jutr tam okol 8.30 zame......da bodo mel zdravniki (in jaz kolk je to mogoč) dober dan. kučo stara, pa ne še ti okol dohterjev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Zlata ribica pomagaj, da mi bo v ponedeljek 7.11. stvar uspela!!! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Za Tjamo xrosex in vse najboljše za rojstni dan čez 4 dni Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 U, nism vidla prej...Mickeni, vse štimalo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Naj se vse uredi. Meni in vsem ostalim. Saj tudi BO Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Naj se vse uredi. Meni in vsem ostalim. Jasno, da se ti bo vse uredilo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Iiiiiiii, hvala mujceki Micken cvikam..... , pa bo že..... Micky sem mislila nate Pa kje si? Vse o.k.? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Za Tjamo xrosex in vse najboljše za rojstni dan čez 4 dni Cashy hvala ti Tudi jaz želim tebi vse dobro! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Da prežvim jutršnji atack! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Zdej videl......Pikica, Katrin, thx , vse ok, za sedaj, se mi zdi. Mam pojutršnjem kontrolo, pa bom videl al je ok al se mi sam zdi Tripl.......srečno! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Yeah če bom žiu, pol bo sreča, drgač pa nč! Teb tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Da prežvim jutršnji atack! Če je oseba podobna meni, boš srečo krvavo potreboval! Upaj, da oseba ni podobna meni.... , good luck big brother! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Zakaj se meni želje ne uresničujejo sproti, ampak vedno z veliiikim časovnim zamikom? Samo ne mi rečt, da nikoli ni prepozno, ker včasih je prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 za vse. ... zadnje case mi začne srce naenkrat blazno hitro razbijati, traja par sekund- upam, da to ni nič takega in da bo minilo. Živci...pa ostra bolečina v prsih, ki ti vzame dih! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 to so živci, se men tud včasih zgodi, na par mesecev...ni nič hudega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 nared cudez, da ne placam kazni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 zlata ribica, pomagi mojemu kužku, da bo živel vsaj še par let Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hvala Lia Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 zlata ribica, pomagi mojemu kužku, da bo živel vsaj še par let Držim pesti zanj in za našo kužiko.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Ribica, pomagaj Sealovemu kužku... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Fiši plavaj za kosmatinčke tega sveta xrosex Pa fiši *pšp-pšp* naj bova OK! Pa fiši samo še to *pšp-pšp* naj se projektek končno zacelofanira, ovije v mašnico in naj bodo z njim vsi zadovoljni Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 za kužka in za kazen in za vse ki te prosijo plz pomigaj tako da se vsem izteče kot si želijo. Pa pomigaj še zame da bo jutri zadeva razrešena in se mi ne bo treba več ukvarjati s tem!!!! Prosim lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Za vse kužije, bolne, zaljubljence, projekte, pa zame, a ne? Da bi čim večkrat blo tko...čvekavo, uživaško...ljubim to delo...nej postane stalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.