aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 za piki da bi blo to delo čim bl stalno xrosex jz bi pa sam enga lupčka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Evo, jst pa sam enga za aiwka našga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 uh... tle se pa hitr želje izpounejo hwawa no k smo lih pr željah... enga BMWjčka 6-ko bi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 za šeflico Marsiko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Ja, sanji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Ribica, še za našo Ano, da bo dobila službo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kdor ma dobre veze v nebesih, naj poskrbi, da se vse izpolni vsem, kot želijo sami Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Prosim Prosim fishi, dej mal zamigej se zame....pa sej ves konec koncev zakaj...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 prosim za (č u d e ž) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Dej ribi pomagi Cimetu, da se izvleče iz tega zosa... sej veš, da rabi pomoč... ..heh..njemu bo itak...taneumni majo zmeri najvecji krompir... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Riba, help so I can finally get over it! :xx!: Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 poooomaaagi ribca Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Pomagaj mi ribica rešit......težave Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Pomagaj mi ribica rešit......težave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 pa drugim tud če hočejo Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 sej veš da vedno, če le znam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 sem mislila to, da naj ribica tudi drugim pomaga rešit težave, če jih imajo, ne samo meni, tebi bom pa vedno hvaležna Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ribica, nej bo že enkrat dobr Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ribica prosim migaj za jutri, da se bo vse tako izteklo kot se mora - oz. kot si jaz zelim. Hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 zlata ribica mi je rekla lia, da nej se tebe prosm, da pol bo pa dala svojo slikco for.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 upam riba, da maš kaj bolj pametnega za delat, recimo daj temu tipčku k pros za liino fotko en izpitek v indeks prpopaj.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 decembra grem "sreco" preiskusat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 decembra greš nardit...preizkušal si dovolj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 za batmana.... ...da bo spet Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 za batmana in njegovo mamico ,pomagaj da bosta spet Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.