Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 pa za borisaselenemarsomysticopiko pikico...in vse ki te rabijo, fiši....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Za vse! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Ribica,naj se vse uredi takokot je najbolje zame in za mojo družino Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 za vse.... zadnje case mi začne srce naenkrat blazno hitro razbijati, traja par sekund- upam, da to ni nič takega in da bo minilo. Dianca, ne bi te rada stasila, ampak to so prvi znaki, da se ti priblizujejo Napadi panike! Pazi se, pojdi hitro na Yogo ali pa Tai chi chuan! In pa, stran od kompjuterja! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ne jo poslušat...drugač bi moral jest že pristat v norišnici Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 za selene in tami..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 za selene in tami..... hvala Bobnar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Fishek, prosim kak uč na Trudička vrzi danes in jutri, ti bova iz srca hvaležna Pa za Selene Tami Marso in vse ki potrebujejo zdravja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Prosim zalo ribico, da nama stoji ob strani, da bova trdna in da bova najin projekt speljala z ljubeznijo in navdušenjem. Prosim, da nama vesolje stoji ob strani pri tej pomembni poti po kateri korakava skupaj, naj bo to najboljša pot za naju Hvala sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Fishek, prosim kak uč na Trudička vrzi danes in jutri, ti bova iz srca hvaležna Pa za Selene Tami Marso in vse ki potrebujejo zdravja upam, da bo se situacija pri trudiju razvila tako, kot je zanj in za vas najboljše...Pujsa, hvala za lepe želje Ribica prosim da malce zdravilne energije pošlješ tudi k naši Mateji in vsem ki jo rabijo... Sončk, vse bo ok, boš videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 boby..... pa še za marso, matejo, borisa..... in za vse ki rabijo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 uh, vidim, da je kr nekaj takih, ki rabijo ribico, upam, da bo zmogla. pa še zame ribica, že dolgo te nisem prosila...imam srčno željo, naj se mi izpolni. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Za Selene, Astro, Amis, Pujso, Sončk, Marso, skratka za vse, ki rabijo tvojo pomoč, ribika! Zame pa sej veš, ne. Da bi mi ratalo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Fishy, za jutrišnji izpit, naj tip ne komplicira pa mi vpiše oceno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 za aliano.... pa za m&m....in LK...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 dajmo Aliana, Amis, Selene in ostali.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 da bi se uredilo par malih stvari, da bi se lahko potem posvecal velikim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 riba, ju3 migaaaaaaaaaaaaaj, plis!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Bom misnla jutr nate, Samsonajt, k bom v Pragi. Glej da novš onečedeil ta novga gvanta! Ne se v hlače!!! Itak boš razturu, pol pa svoji dve največji ljubezni - Valkiro in mene -pelješ na večeru! Valkira se strinja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Misti, Pika.... hvala!!! Za vecerjo se bomo pa se zmenli!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Dejmo, Samson, pokaži jim, kdo je car Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Tebi pa srečno pot pa fajn se imej. Kdaj šibneš?Hvala. Šibnem pa po oddaji...med okol 2h ponoči. Morm še delat, reva. Včeri sm spoznala še uni 2, k gresta in je šoferka ful teb podobna, pa še kozoroginja. Ni tok vizualno, no, sam mi ful oddaja tako energijo, kt ti....se prav, da bom v dobri družbi! Misti, Pika.... hvala!!! Za vecerjo se bomo pa se zmenli!!! O, brez skrbi! Ti ne uide. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ooo sej res....ti delo in pol takoj odhod...uau...mej se max fajn! samson...za jutri.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.