natalie 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ribica ...sej ves... Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Za Samsona!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 pa še zame ribica, že dolgo te nisem prosila...imam srčno željo, naj se mi izpolni.Astra Thx danes pa za Samsona pa Pikico čuvaj na poti Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Da bo danes vse speljal tako kot zna...najbolše...naj bo to njegovih prvih pet minut ...te lepo prosim Da bo Pikica uživala v Pragi... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 za samsona...pa za pp...in za selencoooooooooo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ..hvala vsem za dobre zaelje... je pomagalo!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ..hvala vsem za dobre zaelje... je pomagalo!!! ej......a si že končal????...poročilo prosim..... čestitkeeeeeee...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Bravo Samson!!!!!!!! Hehe sej sem vedla, da ti bo ratal Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Za mojo Tinči Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Hvala ribica Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Pwese ribica... tole je emergency.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 dejmo, Nino in čestitke, Samson Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ribi dej plavej za karto!!!! Plis plis plis plis xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Fishy dej še zame mal migni.. da vsaj drug teden dobim tist keš, da mi nau treba od tamalga si sposojat za v London.. Tkole se zmenva, ti migej, jaz bom pa težila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 pa Pikico čuvaj na poti Astra Da bo Pikica uživala v Pragi... Hvala, bejbiki...ribnbika vaju je ubogala! Šele zdej vidla in skor crknla od smeha... onečedeil ta novga gvanta ... k to more ta suha griža res bolj pazit k je taka seronja...A ne, no? Včas se pa tud men kaka dobra posreč! pa za pp... Tkole se zmenva, ti migej, jaz bom pa težila...Dober dogovor! fifti-fifti Držim še jest pesti!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ribi dej plavej za karto!!!! Plis plis plis plis xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx ZELENA KAPICA Kolk si ti ena PRISRCNA PUNCKA, DUHOVITA, res fajn! Jasn, d ti bo ribca prnesla use najleps! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 za kako karto to? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Daj ribica, malo pomigaj še zame...saj veš za kaj... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 za kako karto to? za sloganje Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 hehe. resno?ja ribica bi lahko pomagala da bi biu angleščino vsaj 7 vprašan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 še eno željo mam ribica, za soboto, da nebi biu sneg pa da bi bilo od 12 do 16 ure toplo, ker bom MOGEU bit zunaj in nočem da me zebe hvala Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 dej mo zagon za učenje .................. Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 No, pa mal zame plavutkni jutr ribica, tko uzput, ne rabm dost plavutkov...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 dej mo zagon za učenje .................. Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ribica prosim zamigaj malo zame..... prosim, rabim tvojo pomoc Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.