Lejka 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ribica prosim zamigaj malo zame..... prosim, rabim tvojo pomoc Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ribčk, dej še zame malo migej, sem dala šefu podpisat pogodbo o zaposlitvi, pa malo sem tam številke spremenila . Daj migaj, da ga nove številke ne bodo nič motile Hvala ribčk Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 hvala Lejka Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ribica prosim zamigaj malo zame..... prosim, rabim tvojo pomoc xrosex lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 xrosex lp, robidica tud teb hvala robidica Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ribi, dobila sem eno dobro idejo za novo leto. Naj se želja prosim uresniči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
METEOR 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Zlata ribica, prosila bi te, da me rešiš spon srčnih in mi pojasniš dogajanja v ljubezni, saj mi jih moja glava NE ZNA....je preveč zakomplicirano.... hvala tisočkrat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hmmmm ribica js nč kej dost ne verjamem vate, ampak vseen probat ni greh dej ammm kako se reče, pomigej zame, da se bo vse tko izteklo, da bomo vsi zadovoljni, ker je od mene odvisnih par ljudi.... in nebi rad zajebal.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Seal, tako se dela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 tud teb hvala robidica ............ aja seal splača pa se vseeno da probaš........ tut tebi........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ribica, pliss čuvaj me na poti...in da bi se imela dbest, odlično, nepozabno. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 no riba...dej za astro (pa da nakljuchni mimoidochi chimprej pozabijo ) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ribi, dobila sem eno dobro idejo za novo leto. Naj se želja prosim uresniči Ribi, dala sem ti veliko časa, tako da prosim ne pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ribica, pliss čuvaj me na poti...in da bi se imela dbest, odlično, nepozabno. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 fiši plis eno željo mi uresniči Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ribi, dobila sem eno dobro idejo za novo leto. Naj se želja prosim uresniči x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 eeeeeee nad pricakovanjem (ce je za-to, kaj fish kriva se ji iskreno zahvaljujem ) za behija, melodie Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anona 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Draga zlata ribica, Rada bi bila spet zaljubljena. Če je to mogoče. Hvala vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Sej bo, sej bo............... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Hvala kapica Ampak tole bolj bogo kaže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ribica jst te pa prosm, da enmu določenmu osebku zrihtaš eno dobro ogledalo, da se bo lahko na lastne oči prepriču kok kretenski je Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Ribica jst te pa prosm, da enmu določenmu osebku zrihtaš eno dobro ogledalo, da se bo lahko na lastne oči prepriču kok kretenski jena Lejka.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 "zrcalce, zrcalce na steni povej, kdo najbolj neumen v deželi je tej?""Ti, samo ti, in ti edini!" Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Ribi, naj se mi nekdo javi Prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.