Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Še jaz pristavljam svoj pikskrček z željami...želja po priznanju, da obstajam in sem vredna obstoja, spoštovanja ter prijaznosti od mojih domačih.

zasavka

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg
Deli na socialnih omrežjih

selene, mogoče je to zato, ker jim hočem vedno in povsod in vse ustreči. preveč so razvajeni, kar sem tudi sama kriva. ne znam "presekati", bojim se, da se jim bom zamerila. noro, kajne?

kar se presenečenj tiče, prijetnih seveda, pa raje ne razmišljam...

čao

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>selene, mogoče je to zato, ker jim hočem vedno in povsod in vse ustreči. preveč so razvajeni, kar sem tudi sama kriva. ne znam "presekati", bojim se, da se jim bom zamerila. noro, kajne?

kar se presenečenj tiče, prijetnih seveda, pa raje ne razmišljam...

čao

mogoče se bo tole grdo slišal, ampak najprej morš poskrbet za svojo rit. ker verjemi da noben drug ne bo naredu tok zate kot ti sama... tko da če jim kdaj ne ustrežeš in ti zamerijo :o|o: njihov problem... bojo že odmerili... rada se mej. pa te bojo mel tud drugi. pa en poljubček od mene x:Xx no pa še objemček, k že lih talam x:Dx x:Dx xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Zasavka - saj bo! :palec:

Kot pa pravi aiwa - sam se moras met najbolj rad.

Zapomni si se nekaj - tudi ce ni nikogar, ki bi te ljubil, si tu se vedno ti sama - sebe imas vedno. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eh wibica, zdej ko so prodali tist avto k sem ga hotu... šmrc šmrc.. tok je bil dobr, da oglas ni mogu dva dni počakat mene :( naj pride keri drugi podoben spet na vrsto, pa da bi mel več sreče z lovom na mojega novega štirikolesnega prijatelja... pa hvala za novega frenda ki sem ga odkril danes :) sej vem, bog vzame, a bog tudi da... hvaležen sem za vse...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

se strinjam.... :D vse dobim kar rabim... :D vse pride... :P to je že hot.... :D avto bo pa itak drugi... hihi in frend je lih slučajno xnckrivx strokovnjak za avte...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...