Gazelca 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ribica prosim migej za vse,pa še zame pomigej....prosim lepo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica prosim migej za vse,pa še zame pomigej....prosim lepo! Tihica, sej bo!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica, že danes te prosim za ponedeljek ... saj veš zakaj. Jaz pa tudi že danes držim pesti zate... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Ribica, pomagi mi narest tisto kar bi naredil js, če bi bil js, torej rad bi bil spet myself, ne kerikoli js ampak The one... me myself i... karkol že naj se posvetim pomembnim stvarem neham zgublat čas za neumnosti... da preuredim moje življenje, naredim selekcijo koristinih in nekoristnih stvari, in zavržem nekoristne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, pomagi mi narest tisto kar bi naredil js, če bi bil js, torej rad bi bil spet myself, ne kerikoli js ampak The one... me myself i... karkol že naj se posvetim pomembnim stvarem neham zgublat čas za neumnosti... da preuredim moje življenje, naredim selekcijo koristinih in nekoristnih stvari, in zavržem nekoristne... ..sj bo..mam jst lih tak problem.. ...ribica, migi za vse Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Ribica migej za vse,ki te potrebujejo,pa zame tudi,bi bil že skrajni čas! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Zlata ribica migaj za.....Mystic, El Nina, Rdeče hrenovko, Tiho reko & lunatke... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 evo hvala ribica js sem spet jaz no zdej pa še ljubezen... xcrossfing P.S.: hvala boris da še ti mal želiš nam lepe želje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Boris bo še vilinčke poslal pa se bodo želje kar lesketale v zraku ter ena za drugo padale na zemljo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 dej odobri tisti dve akweditaciji, lepo pwosim naj bo pwavici zadosceno Aja pa še tisto...sej veš sej vem da veš Aja pa še tisto drugo...no sej tisto pa še bolj veš Želja polen pehar Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ... Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 wiba ti si zakon Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 u u Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ..dej, da bo slo dons tole uredu ni da ne bo zavrnjeno..plis Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ..jess..hvala ti ribica.. xrosex Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Zlata ribica, želim si, da danes naredim izpit; da zberem misli, da grem na maraton, da živim. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 za vse ki potrebujejo xrosex vanyuska držim da bo izpit opravljen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ribica!!!! Izvedela fantastično novico!! Naj se ta odločitev, ki sem jo sklenila, obrestuje za res dobro v mojem življenju! Prosim, da se mi odprejo vrata v lepši svet s tem novim začetkom!!! Please, pleaseeeeee....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ooo hudoooooo!!!!!!!! Še druga fantastična stvar v roku 20 minut!!!!! Pa ribi, za to sploh nisem uspela prosit, ker je blo tko na hitro!!!!!!!! iiiuuuuuuu......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ribica,lepo prosim fajn migej....da mi bo uspelo!!!Plis!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Riby, please,... jutri me čaka velik korak... Daj mi moč, da ga pravilno izvedem..... brez zapletov.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 go tinči xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ribica... js bi ta teden neki... ujel.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica... js bi ta teden neki... ujel.... naj ti rata Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hehehe me zanima a mu bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.