Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ...za selene...pa močno migaj fiši, plis.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ja za selenco pa za amisko tud mičken da bo jutri čisto taprava Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 še za misti pa tudi za ostale ki bolehajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ja, za mistiko tud ...in ostale.... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Aja, kaj pa loviš...mislim pecaš ker mene tut zanima če boš zahaklu, mislim ulovu...mislm upecu Drugače pa sej veš kaj :xx!: pa tečnobo tut zravn vzam :xx!: pa energijo vrn :xx!: pa postlo izpred oči umakn drugač bom pala not pa me nasledne tri dni ne bo ven za dobit :xx!: Pa pozdravi Mysti in vzami viruse, skori kaže da bi se znal ene že tretjič letos lotit :xx!: Pa vsem ki rabijo srečo pošlji še svoje kolegice wibe ki nimajo kaj počet da bodo mal migale Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> go tinči xrosex Jah, hvala Aiwi, sam tale današnji pomemben korak se je prestavil na petek.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 riba......MARSH U BRODET :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Priporocam na buzaro (kot skoljke)! Specialiteta s Korcule! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Priporocam na buzaro (kot skoljke)! Specialiteta s Korcule! tko kokr se obnasha (riba) je zih polenouka zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ....mmmm, ce noush pridna, bos postala sushi!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Ribica... da bi meni tako ljuba oseba, nehala se vtikat v neke škandalčke, in stvari ki ji nič dobrega ne prnesejo... pa da bi mela mal več časa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica... da bi meni tako ljuba oseba, nehala se vtikat v neke škandalčke, in stvari ki ji nič dobrega ne prnesejo... pa da bi mela mal več časa.... Ti bo pomagala, ce ne bo prej postala sushi ali pa brodet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hja... bomo poklicali greenpeace... a Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ah dejte no... pa sej je čist pridkana xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ma kak sushi, brodet...danes je neki takega nardila da....huh fishy ti si carica HVAAAAALA!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma kak sushi, brodet...danes je neki takega nardila da....huh fishy ti si carica HVAAAAALA!!!Yeeees, fishy rules! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 buzera zdele rabm da mi hilfneš v eni zadevci za katero sem se odločila, da bom imela trdno voljo in moč! predvsem veliko motivacije Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>buzera zdele rabm da mi hilfneš v eni zadevci za katero sem se odločila, da bom imela trdno voljo in moč! predvsem veliko motivacije trenutno ji je najvechja motivacija, de skoch iz piskra ven zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 zakwa te ni na msnju zlomk? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakwa te ni na msnju zlomk? zato...k morm najprej kle opraut....de bom pol lohk s tabo (pred ZASLUZHENIM spncem) chvekal zlomk....she zmer besen na ribo (k je polenouka).....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 oki doki smoki bom počakawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Fishy, danes me ne na cedilu pustit... naj bodo moji pogoji uresničeni.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 za tinčiko dejmo muvnt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ribica, naj bo današnji dan uspešen Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.