sončk 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 RIBČK PROSIMMM...daj malo pomigaj še zame in moga lubija...plizzzzz...naj se vse uredi...naj napetost izgine in pride sproščenot in dobra volja... Hvala, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 SONČK, DRŽIM PESTI ZATE...ribica, ko boš utegnila pa še meni uredi tisto, saj veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 .....vse naj, naj, Kimi moj in upam, da si srecen.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>za tinčiko dejmo muvnt Hmmm... je še vse v zraku!Fish, come on! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> .....vse naj, naj, Kimi moj in upam, da si srecen.... <{POST_SNAPBACK}>Hmmm... je še vse v zraku!Fish, come on! potrpežljivost xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 potrpežljivost xrosex Ja, šele v aprilu se bo realiziralo..... have to be patient, yeah...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ti sam mene posluš... jz vse vem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti sam mene posluš... jz vse vem Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 tko vidš ja... še ti enga prcin.. pa bove pametno diskutirali Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Geslo: itak bolj zdravo čik v ustih, kot termometer pod pazduho... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 heheheh lia ... kwa s ti faca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Zlata wibica.. js bi en party... party for two... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 No wibca, za Ninota Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 bibi zame... eno mini željico mam.... taka mini... če bi šlo... če pa ne pa nč hudga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 U ribica....jest mam tud neko željo,pravzaprav dve....mal pomigej,najlepša hvala Pa še za ostale,ki te potrebujejo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ..............jaz pa si želim, da ne bi blo tko complicated...........da ne bi bla jaz tko complicated............ Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ja fiši kr fino si mi zrihtala... sam ni pa vse čist tko k bi mogl bit... tko da pomigi... da jz dons tole uredim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ribica... en kiss k si tolk pridna Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hihi 69 je tlele cifra strani huhu torej da bi ljudje bolj uporabljali kšn 69, kt pa da se vojskujejo po svetu, naj se danes kaj spremni na bolje, naj bo ljudem po slej lepše... naj bo po svetu veliko ljubezni in manj vojn... da bi američani zmanjšali svoj budget... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 men tut eno željo izpolni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ribica, dej mi modrost in moč, da uvidim, kaj je ta pravo zame! Sama ne zmorem.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ribica,rabim pogum....lepo prosim,hvala.... Pa še za druge migej... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pero ribica... za santosa... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ribica,sory ker sem tečna....ni ni poguma.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.