Ksenia 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ribica, jutri pazi na Astro in glej, da se bo zabavala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 astra, vse je ok Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 danes za samsona xrosex pa zame da ga vidm tenkju fiši Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Zlata ribica, prosim plavaj za Ruby72 in njene.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Mah ribca , mal zaplavutkaj, pa mi daj moč in modrost. Naj obvladujem situacijo, saj veš kolk jo rad.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Migej za Micka,pa daj še malo zame pls,ker nevem kaj naj....daj mi moči,da to speljem,in da bo konec tega enkrat za vselej!Pa še pri vpisu mi pomagej,plis...thnx! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 fiši Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ribi, plavutkaj za vse, ki te prosijo. Zame pa veš, kaj najbolj pogrešam. Naj se verne, prosim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Ribica, redkokdaj kaj prosim, zaplavaj danes zame, da bi mi šlo dobro na castingu pri francoskem mobilnem operaterju če mi rata, imam plačano pot v Mehiko! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Za Conteso močno pomigi - Mehika vabi!!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Migaj ribica Pa še zame...da bi se zame odvijalo tako, kot je kot je najbolje...kakor koli že pač bo..upam, vem....mislim vsaj....da je prav tako...Je pa res, da bi takoj odšibala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Fiši, daj da bi pisal fiziko najmanj 2 plissss aja, pa daj da ta teden hitro mine xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ICElady 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 zame ribica, da uredim misli, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 jutri zame en težek dan..ma cel teden bo.....moj sonček odhaja za en teden dale stran.... ribica pomagaj...da bo vse oki....da bodo tam uživali in se srečno vrnili domov..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 js mam tud jutr en zanimiv dan, mam psiho-fizične teste za vojsko - enota za specialno delovanje, tko da upam, da bom čimbolj brez treme in čimbolje opravil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam tud jutr en zanimiv dan, mam psiho-fizične teste za vojsko - enota za specialno delovanje, tko da upam, da bom čimbolj brez treme in čimbolje opravil Verjemi vase in uspelo ti bo. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Verjemi vase in uspelo ti bo. ooouuu jeee bejbi aj nou hehe, thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Za vse, ki jo potrebujete ribica, pa name ne pozabi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za vse, ki jo potrebujete ribica, pa name ne pozabi! Nate misli cela jata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nate misli cela jata zihr ribakov Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ma kaj bi ti govorila, sej že vse veš Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam tud jutr en zanimiv dan, mam psiho-fizične teste za vojsko - enota za specialno delovanje, tko da upam, da bom čimbolj brez treme in čimbolje opravil drži se, opravi najbolje! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> drži se, opravi najbolje! o hvala gospa zasavka (kako pa kej hčerka? ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.