Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

xcrossfingx :detelca: :detelca:

Mah ribca x:Xx , mal zaplavutkaj, pa mi daj moč in modrost. Naj obvladujem situacijo, saj veš kolk jo rad.... :inocent: x:Ix xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Migej za Micka,pa daj še malo zame pls,ker nevem kaj naj....daj mi moči,da to speljem,in da bo konec tega enkrat za vselej!Pa še pri vpisu mi pomagej,plis...thnx! :o|o: xcrossfingx xgoldfishx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ribica, redkokdaj kaj prosim, zaplavaj danes zame, da bi mi šlo dobro na castingu pri francoskem mobilnem operaterju :palec: če mi rata, imam plačano pot v Mehiko! xsrcx xcrossfingx xgoldfishx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Migaj ribica x:Dx

Pa še zame...da bi se zame odvijalo tako, kot je kot je najbolje...kakor koli že pač bo..upam, vem....mislim vsaj....da je prav tako...Je pa res, da bi takoj odšibala x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Fiši, daj da bi pisal fiziko najmanj 2 plissss xgoldfishx

aja, pa daj da ta teden hitro mine :flowerface: :flowers: :icon1_blush: xribax :detelca: :detelca: xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx xcrossfingx xrainbowx xrosex xsrcbumx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

jutri zame en težek dan..ma cel teden bo.....moj sonček odhaja za en teden dale stran.... :C: :C: :C:

ribica pomagaj...da bo vse oki....da bodo tam uživali in se srečno vrnili domov..... :V: :V:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

js mam tud jutr en zanimiv dan, mam psiho-fizične teste za vojsko - enota za specialno delovanje, tko da upam, da bom čimbolj brez treme in čimbolje opravil x:)x
honor and respect

Za vse, ki jo potrebujete xsrcx :palec: ribica, pa name ne pozabi! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

xscratchx ma kaj bi ti govorila, sej že vse veš x:px

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>js mam tud jutr en zanimiv dan, mam psiho-fizične teste za vojsko - enota za specialno delovanje, tko da upam, da bom čimbolj brez treme in čimbolje opravil  x:)x

:palec: :palec: drži se, opravi najbolje! :palec:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...