Amis 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 za enga frenda...da bi se spet dobro počutil.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>za enga frenda...da bi se spet dobro počutil.... Za Amis pa za frenda... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>za enga frenda...da bi se spet dobro počutil.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o hvala gospa zasavka (kako pa kej hčerka? )Gospa zasavka je dobro, hčerka pa ne tolk - uči se za popravca, maturo bo delala v kasnejšem roku. takav ti je život.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ribica.. ti veš kaj bo najboljš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ribica plavaj za Borisa,da bo čimprej boljše Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica plavaj za Borisa,da bo čimprej boljše Hvala Dadika , zahvaljeval se ne bom prehitro, ker tole še kar traja in traja, vsaj z Ribico plavava>>> Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gospa zasavka je dobro, hčerka pa ne tolk - uči se za popravca, maturo bo delala v kasnejšem roku. takav ti je život.... aaauuuu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ja nč potem pa prosm ribico, da bo s tvojo hčerko pa da nardi popravnega in spedena maturo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Zasavka, bo šlo boš videla... sej mogoče je pa to zaradi kakšnega razloga bolje, kdo ve...Seal naj ti jutri to porata pa Mystica -boš videla da bo šlo kot za šalo...Boris so dnevi smeha in so dnevi oblakov, naj ti sije sonček in odmeva smeh.Pa naj Contesa izve pozitiven odgovor, pa za Amis in njenega frenda... pa še za vse ostale poskrbi. potem ko bom pa imela čas pa - rada bi imela več takšnih trenutkov kot so bili danes, bi šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js mam tud jutr en zanimiv dan, mam psiho-fizične teste za vojsko - enota za specialno delovanje, tko da upam, da bom čimbolj brez treme in čimbolje opravil Uuuuuuuuuuu, jaz pa tam poznam nekoga. Bom rekla, naj bo milosten z unim ta lepim in da sploh ne rabi delat testov, ker s svojo lepoto kar zamrzne vse sovrage in teroriste. Pol jih pa lahko samo še naložijo in v arest dajo, hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Hvala Ribi Zdaj pa kar naprej v tej smeri In še za vse, ki te prosijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuuuuuuuuu, jaz pa tam poznam nekoga. Bom rekla, naj bo milosten z unim ta lepim in da sploh ne rabi delat testov, ker s svojo lepoto kar zamrzne vse sovrage in teroriste. Pol jih pa lahko samo še naložijo in v arest dajo, hehe. a pol si ti zej zmrznjena že neki časa, ane? hehe, sam vprašanje kam bi tebe zej vtaknil, nekam v eno jamo, haha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 prosim jutri naj vilinčki delajo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 seal, selene, hvala. vsaka stvar ima svoj namen in pomen. bo že šlo, saj smo vajeni marsičesa. punca pa se bo tud v roke vzela - drgač bom pa jaz kuhalnico.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 za vse plavaj ribica, ki te v tem trenutku in v vseh naslednjih potrebujejo... hvala... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica prosim lepo ... za jutri. mal bo ribica migala, mal bomo mi pesti držal, pa bo šlo. Uspešen dan, drži se!! pol je pa na vrsti Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> punca pa se bo tud v roke vzela - drgač bom pa jaz kuhalnico.... ma sej se bo punca v roke vzela, če ne pa jo bom jaz Misti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 seal, z moje strani zmenjeno. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>seal, z moje strani zmenjeno. oki doki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 metuljčica, naje le miga, malo extra še Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ribica draga migaj za vse, ki si to zelijo prosim pa te, da pomigas malo tudi zame (saj ves zakaj) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Zlata ribica, zadnjič, ko sem te prosila, si tako lepo naštimala vse, da se obračam s polnim zaupanjem tut danes nate... Torej, danes grem na par sestankov, sestanek z županom je najbolj pomemben.prosim, mal pomagaj, da se dogovorimo stvari, ki bodo za nas ugodne, da bomo lahko kmalu dobili vsa dovoljenja in začeli z delom.Mal pa pokukcaj tut kasneje, na drugih sestanik, da izberem prave možnosti in prave ljudi. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 ribčk...daj za vse ki te rabijo malo pomigaj...pa še zame malo...saj veš...za luštno in prijetno stanovanjce zame in mojega dragega...da se vsaj malo bolj razjasni, da bova vedela vsaj v kakšno smer iti...in našla tisto pravo za oba. xrosex Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.