Behemoth 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 plis fiši migaj zame Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ribi, dej migaj mi ob strani na izpitu... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Upam, ribica, da imaš dobro kondicijo. Še precej miganja te čaka - za vse. Pa še majčkeno zame. Za danes pa hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 fiši, pomagaj mi razrešiti moj negativni miselni vzorec v glavi. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Za behija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Migaj, migaj , prosim. Danes še posebno. Hvala v naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Zlata ribica pomagaj.... Bog vsak večer te prosim, da pomagaj revnim, bolnim in seveda u poštev pridm še jst, pomagaj mi, zlata ribica tudi ti mi pomagaj. Vse mi je jasno....sama si moram pomagat, če hočem, da se kj premakne v pozitivno stran, se moram končno, kr je že cajt, postavt na noge in bit močna, vstrajna.... uspelo mi bo, pa ne zato ker sem to jaz, ampak ker se trudim, da mi uspe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 In mim grede klinc gleda ta svet ne bo vam uspelo, da me uničte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>In mim grede klinc gleda ta svet ne bo vam uspelo, da me uničte. optimistichno tole.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ribi, Melodie te zelo zelo potrebuje ta teden xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 fiši help me.. to get threw... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 za aiwo, pa matejo...pa za vse, ki rabijo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Aiwa Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Zlata ribica,zdaj ima naša Surangeni izpit,pomagaj ji,pomagaj,da bo naredila,migaj,migaj z repkom xgoldfishx xcrossfingx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Ribica, moj gospod je šel na dolgo in utrujajočo pot.Pliss, poglej mal na njega, da bo dobro in brez nesreč Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ribica, ribica bodi z mano, da naredim še ta zadnji izpit Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Za strica wagnerja, da bi v miru pocival.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Pomagaj mi prosim, zlata ribica, da bo danes akumulator na motorju brezhibno deloval, da ga bom lahko prodala, nej bo čim prej konc, pa da dobim tolk ko hočem, pa nej ga kupi ženska, ko manj komplicirajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>prišlo je do enega karambolčka. da bi se vse uredilo, tako da bo prav. DAJ ZLATA RIBICA, NAJ SE STVARI UREDIJO, DA BODO OK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Contesa in ribica, dej še malce potem ko boš pri matejini mami posredovala, pa če se od Contese boljše počuti, daj da bi moja mami dobro piršla skoz na kontroli, ker veva obe, da s takšno roko ne more več delat na normo, sej komaj delčke v rokah drži, ne da bi še sestavljala tole... saj veš da je vestna, marljiva ampak da ne gre več... plis... zanjo, jaz lahko čakam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Contesa in ribica, dej še malce potem ko boš pri matejini mami posredovala, pa če se od Contese boljše počuti, daj da bi moja mami dobro piršla skoz na kontroli, ker veva obe, da s takšno roko ne more več delat na normo, sej komaj delčke v rokah drži, ne da bi še sestavljala tole... saj veš da je vestna, marljiva ampak da ne gre več... plis... zanjo, jaz lahko čakam... za matejino, contesino, selenino, MAPino mami (co) in vse druge mame sveta - tudi za nas , migi , ribica, migi..... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> za matejino, contesino, selenino, MAPino mami (co) in vse druge mame sveta - tudi za nas , migi , ribica, migi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Contesa in ribica, dej še malce potem ko boš pri matejini mami posredovala, pa če se od Contese boljše počuti, daj da bi moja mami dobro piršla skoz na kontroli, ker veva obe, da s takšno roko ne more več delat na normo, sej komaj delčke v rokah drži, ne da bi še sestavljala tole... saj veš da je vestna, marljiva ampak da ne gre več... plis... zanjo, jaz lahko čakam... Za njih, pa še za koga PROSIM PLAVAJ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Poma(i)gaj, Ribi xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 hitro na delo za melodie!!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.