Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Zlata ribica pomagaj.... Bog vsak večer te prosim, da pomagaj revnim, bolnim in seveda u poštev pridm še jst, pomagaj mi, zlata ribica tudi ti mi pomagaj.

Vse mi je jasno....sama si moram pomagat, če hočem, da se kj premakne v pozitivno stran, se moram končno, kr je že cajt, postavt na noge in bit močna, vstrajna.... uspelo mi bo, pa ne zato ker sem to jaz, ampak ker se trudim, da mi uspe. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

Pomagaj mi prosim, zlata ribica, da bo danes akumulator na motorju brezhibno deloval, da ga bom lahko prodala, nej bo čim prej konc, pa da dobim tolk ko hočem, pa nej ga kupi ženska, ko manj komplicirajo.

xsrcx Contesa xsrcx

in ribica, dej še malce potem ko boš pri matejini mami posredovala, pa če se od Contese boljše počuti, daj da bi moja mami dobro piršla skoz na kontroli, ker veva obe, da s takšno roko ne more več delat na normo, sej komaj delčke v rokah drži, ne da bi še sestavljala tole... saj veš da je vestna, marljiva ampak da ne gre več... plis... zanjo, jaz lahko čakam...

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx Contesa xsrcx

in ribica, dej še malce potem ko boš pri matejini mami posredovala, pa če se od Contese boljše počuti, daj da bi moja mami dobro piršla skoz na kontroli, ker veva obe, da s takšno roko ne more več delat na normo, sej komaj delčke v rokah drži, ne da bi še sestavljala tole... saj veš da je vestna, marljiva ampak da ne gre več... plis... zanjo, jaz lahko čakam...

:palec: za matejino, contesino, selenino, MAPino mami (co) in vse druge mame sveta - tudi za nas x:Xx , migi , ribica, migi.....

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx Contesa xsrcx

Za njih, pa še za koga PROSIM PLAVAJ... xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xyiyax xcrossfingx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...