Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ribica, evo pa te spet rabim

sem glihkar zvedla, da so se na moje delovno mesto prijavili še 3 in o kaka smola, imajo strokovca, jaz pa še ne!!! Zdaj pa cvikam, ker vem, da so v prednosti, čeprav vem, da bi me ravnateljica rada obdržala, ampak klinc...

pliiiiiiiiis plis naj se kaj takega zgodi, da vseeno dobim to službo, saj ko nardim strokovca (OBLJUBIM, da drugo leto ,OBLJUBIM!!!) pol bo lažje, prosim te, saj več, ko kmi pomeni da sem samo 3 minute od doma zdak ko je moja pupika še majhna...

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ribica, evo pa te spet rabim

sem glihkar zvedla, da so se na moje delovno mesto prijavili še 3 in o kaka smola, imajo strokovca, jaz pa še ne!!! Zdaj pa cvikam, ker vem, da so v prednosti, čeprav vem, da bi me ravnateljica rada obdržala, ampak klinc...

pliiiiiiiiis plis naj se kaj takega zgodi, da vseeno dobim to službo, saj ko nardim strokovca (OBLJUBIM, da drugo leto ,OBLJUBIM!!!) pol bo lažje, prosim te, saj več, ko kmi pomeni da sem samo  3 minute od doma zdak ko je moja pupika še majhna...

ribica, migaj za Surangeni, jaz bom držala pesti.... :palec: :palec: :palec:

xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Ribica, evo pa te spet rabim

pliiiiiiiiis plis naj se kaj takega zgodi, da vseeno dobim to službo, saj ko nardim strokovca (OBLJUBIM, da drugo leto ,OBLJUBIM!!!) pol bo lažje, prosim te, saj več, ko kmi pomeni da sem samo  3 minute od doma zdak ko je moja pupika še majhna...

daj ribi pomagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx

Ribica... xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

xgoldfishx xcrossfingx jutr te fejst rabim...da bi mi jezik letel v pravo smer..,da b bila mirna in zbrana in se ne pustila vrečt iz tira......pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spomni se kaj name...ti bom večno hvaležna x:)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

za zlato ribico. rabim tvojo pomoč. želim si da bi uspešno opravila maturo saj bi se mi s tem odprle nove poti, ki jih tako zelo potrebujem. potrebujem več svobode, več samozavesti in moči. več dni ko si lahko vzamem čas za to kar si želim biti in početi.

želim se smejati ribica.

vem da mi boš pomagala.

Be what you want to be

Ribica moja jst bi te pa prosila za veliiiiiiiiik miru v mojem srčku, velik sreče in znanja jutri pa v četrtek na izpitu!! Pomagaj da se končno znebim teh izpitov in začnem brez skrbi uživat v toplem sončku... xsrcx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Ribica moja jst bi te pa prosila za veliiiiiiiiik miru v mojem srčku, velik sreče in znanja jutri pa v četrtek na izpitu!! Pomagaj da se končno znebim teh izpitov in začnem brez skrbi uživat v toplem sončku... xsrcx  xsrcx

Ribica pomagaj naši pogumni_s xgoldfishx xribax

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Ribica, čuvaj mojo Saro in vse ostale dijake na poti v Rim z avtobusom.naj se imajo lepo in brez vsake nesreče, pliss.

Pa na Jana, ki bo do nedelje čist sam doma, mal pokukaj...

:detelca: :detelca: :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...