Surangeni 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ribica, evo pa te spet rabim sem glihkar zvedla, da so se na moje delovno mesto prijavili še 3 in o kaka smola, imajo strokovca, jaz pa še ne!!! Zdaj pa cvikam, ker vem, da so v prednosti, čeprav vem, da bi me ravnateljica rada obdržala, ampak klinc... pliiiiiiiiis plis naj se kaj takega zgodi, da vseeno dobim to službo, saj ko nardim strokovca (OBLJUBIM, da drugo leto ,OBLJUBIM!!!) pol bo lažje, prosim te, saj več, ko kmi pomeni da sem samo 3 minute od doma zdak ko je moja pupika še majhna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, evo pa te spet rabim sem glihkar zvedla, da so se na moje delovno mesto prijavili še 3 in o kaka smola, imajo strokovca, jaz pa še ne!!! Zdaj pa cvikam, ker vem, da so v prednosti, čeprav vem, da bi me ravnateljica rada obdržala, ampak klinc... pliiiiiiiiis plis naj se kaj takega zgodi, da vseeno dobim to službo, saj ko nardim strokovca (OBLJUBIM, da drugo leto ,OBLJUBIM!!!) pol bo lažje, prosim te, saj več, ko kmi pomeni da sem samo 3 minute od doma zdak ko je moja pupika še majhna...ribica, migaj za Surangeni, jaz bom držala pesti.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, evo pa te spet rabim sem glihkar zvedla, da so se na moje delovno mesto prijavili še 3 in o kaka smola, imajo strokovca, jaz pa še ne!!! Zdaj pa cvikam, ker vem, da so v prednosti, čeprav vem, da bi me ravnateljica rada obdržala, ampak klinc... pliiiiiiiiis plis naj se kaj takega zgodi, da vseeno dobim to službo, saj ko nardim strokovca (OBLJUBIM, da drugo leto ,OBLJUBIM!!!) pol bo lažje, prosim te, saj več, ko kmi pomeni da sem samo 3 minute od doma zdak ko je moja pupika še majhna... daj ribi pomagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Zlata Ribica plavaj za Surangeni xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 daj da bi se mi v srednji šoli godilo ne najboljše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ribi, daj, daj! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ribika za Surageni.... Pa zame...sej veš, kaj si želim....pšpšpšpšpšpšpšpšpšpšpš...to ja.... xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Ribica... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 za natrixa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 da bi bla mal bl potrpežljiva do določenih ljudi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Ribi, da vidimo, če se mi lahko uresniči ena gromozanska želja, ki je sicer zelo realna. Migaj za to željo na obeh področjih potem ti pa mogoče dam mir za nekaj časa xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 no zdaj naj pa ze poklice.. ker bolj ocitno ze tezko... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 ok, fishi, mal se umir!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ok, fishi, mal se umir!!! Ribi, to velja samo za aliano, zame še kar naprej migaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 jutr te fejst rabim...da bi mi jezik letel v pravo smer..,da b bila mirna in zbrana in se ne pustila vrečt iz tira......pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spomni se kaj name...ti bom večno hvaležna Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 za zlato ribico. rabim tvojo pomoč. želim si da bi uspešno opravila maturo saj bi se mi s tem odprle nove poti, ki jih tako zelo potrebujem. potrebujem več svobode, več samozavesti in moči. več dni ko si lahko vzamem čas za to kar si želim biti in početi. želim se smejati ribica.vem da mi boš pomagala. Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Ribica moja jst bi te pa prosila za veliiiiiiiiik miru v mojem srčku, velik sreče in znanja jutri pa v četrtek na izpitu!! Pomagaj da se končno znebim teh izpitov in začnem brez skrbi uživat v toplem sončku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica moja jst bi te pa prosila za veliiiiiiiiik miru v mojem srčku, velik sreče in znanja jutri pa v četrtek na izpitu!! Pomagaj da se končno znebim teh izpitov in začnem brez skrbi uživat v toplem sončku... Ribica pomagaj naši pogumni_s Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ribica, čuvaj mojo Saro in vse ostale dijake na poti v Rim z avtobusom.naj se imajo lepo in brez vsake nesreče, pliss. Pa na Jana, ki bo do nedelje čist sam doma, mal pokukaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 pa na Astro tud mal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ribi, spet fehtam da bi se z njim popolnoma zbližala in se imela zelo lepo, odkrivala radosti življenja... xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 no ribica, naj ima sporočilo pravo vsebino plissss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ribica... naj gre tole hitro mimo... k tkole ne bo šlo.... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 xrosex še en mau Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ribica, če mi pa klele lahko pomagaš, pol si pa res carica....jst sm tooooook utrujena od vsega....dej mi pomagi mal, no...sej sam mal, tok da bom kul. Hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.