LeilaniA 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ribica, prosim za en telefonski klic!!! Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Veliko energije za Piko Pikico in telefonski klic za Leilanio (ravno, ko sem napisala telefonski klic, mi je začel zvoniti telefon) zame pa da bi kmalu preskočile iskrice, saj veš kje in kako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Že to, da se vsi ''vtikate'' vmoje slabo razpoloženje, mal pomaga. Hvala. Sej se bom zbrcala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ribica še zmeraj rabim tvojo pomoč... nisem obupana, prej nemočna... more se tako razrešit, da bom spet taka kot prej Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 daj da bi že bil 1.september Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ribica jaz tudi obstojam. Še malo zame pomigaj. Se mi zdi, da si malo egoistična. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 nej se vrne kar mi je blo ponesreč odvzeto Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 dianček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 ribica..... sej veš.... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica..... sej veš.... Za Ajdo... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 riba je spokala kufre pa shla na pochitnice na morje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Ribi, pridno migaj ves teden za mene, še posebej med vikendom prosim, naj se mi uresniči želja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 za bpa za selene, cosmo, tinko....pa za abecedo.......za vse skratka..... ...hvala fiši... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Ribica pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 prosim danes in predvsem jutri za mojo hčer Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 ribica, naj naša dečva danes in jutri tole uspe brez problemov pa še mi bomo mal misli pošiljali v njeno smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 zlata ribica, pomagaj mi danes zvecer, stoj mi ob strani da bova resla situacijo.. naj ne oddide kar tako iz mojega zivljenja, verjamem da se lahko pogovoriva in urediva dolocene stvari.. zlata ribica, prosim te za pomoc in ljubezen.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Pomagaj Majčiki, da uspešno opravi izpit. Ribica 30. junija ni časa za počivanje!!!!! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 fiši plis, saj vep Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2005 Prijavi Deli 29. junij 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 prosim, da bi se vsi razumeli, da se vse lepo harmonično izteče danes za vse Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 prosim, migi za Majo, prosim!!!!!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 vesolje ti že veš zakaj je tako dobro, potrudila se bom, da bom našla v sebi oporo, da prenesem radostnega srca vse, saj nekoč bodo vsi spoznali v svetlobi neskončni kaj je RESNICA in kdo je grešil in kdo se je trudil... in VSE Ribika, pridi greva plavati v plave globoke oceane! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.