aiwa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 fišiiiiiiiiiiiiiiiiii hilfeeeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ribika, ful hvala za faks....večno ti bom hvaležna....zdej te pa še za neki prosm...sej veš...da bi končno...pšpšpšpšpšpšpš hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribika, ful hvala za faks....večno ti bom hvaležna....zdej te pa še za neki prosm...sej veš...da bi končno...pšpšpšpšpšpšpš hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Ribica, daj me pomiri, prosim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ajd ribca , plavutkni dans mal zame, pa mi pomagaj, da bom znal ta dan preživet in ravnat tako kot je najbolje mogoče. Thx ribca , ti si carica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx ribca , ti si carica Je bila kaj slana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ribica, naj danes pokliče.... Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ribica, naj danes moja mala uživa na poti in čuvaj nanjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Pliz, pliz, pliz, naj ne bo tako kot mislim, da je. Naj se spomne na mene in nekaj naredi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 ribica, hvala mala že uživa devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Ribi, jaz bi naklonjenost, pozornost in bližino nekoga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Ribi, res ne razumem, zakaj mora spet toliko stvari iti narobe Naredila sem vse, da se ne bi dogajalo, kar se, ampak zgleda, da ne morem pomagat Prosim, naj se meni ljuba oseba neha vrtet v prekletstvu začaranega kroga, ki nas uničuje. Prosim, naj nekdo, ki mi je zelo prirasel k srcu, neha trmarit, in naj vidi, da s svojim vedenjem škodi sebi in drugim. Prosim, naj me zdravje neha zafrkavat. Prosim popazi malo na mojega brata, ko bo na potovanju. Prosim malo pomigaj zame, ko se bom soočala s pomembnim dogodkom. Prosim, naj bodo moje počitnice tam doli lepe in brez skrbi. Naslednji teden pa naj komunikacija po vseh kanalih in z vsemi vpletenimi poteka brezhibno. Nekoga si še posebej želim videti. Saj nisem tako zahtevna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 za Melodie Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 :detelca: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Ribica prosim, da bodo posledice jutrišnjih dveh obiskov zelo uspešne in vzpodbudne... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 za cashyja Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Za cashyja In za vse, ki gredo na počitnice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Ribica, pliss, mal poglej na rdečega golfa, ki je na poti proti Dubrovniku.V njem je tudi moja Sara.Naj se srečno pripeljejo do cilja x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 naj varno prispejo ter se imajo nadvse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 en obisk bomba, hvala ti, Ribica...drug obisk totaln podn...in hvala punce, da tolk navijate zame Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica, pliss, mal poglej na rdečega golfa, ki je na poti proti Dubrovniku.V njem je tudi moja Sara.Naj se srečno pripeljejo do cilja x!x Astra Thx, ribica Selene, Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.