seal 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>naša Pegi (psička) je ušla, ribica, tole je pomembno, naj jo najdejo... plis Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Mene pa zanima, ali se tistim, ki prosijo ribico za izpolnitev želje, ta tudi uresniči? O tem je zelo malo povratnih informacij! Te bi bile lahko odlična vzpodbuda za tiste, ki so v stiski, pa bi tako lahko dobili več zaupanja v ribico (beri:vase!). Temu, ki je prepričan v svojo notranjo moč, se namreč želje zagotovo (ali pa vsaj v večini primerov) izpolnijo. Sploh pa je lepo, če se za dano pomoč oziroma za storjeno uslugo zahvališ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Seal hvala, ribica prosim....Emily, če si boš prebrala vse teme v ribici, boš videla, da je kr veliko zahval noter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>naša Pegi (psička) je ušla, ribica, tole je pomembno, naj jo najdejo... plis za Pegi, da se vrne domov.... za Diano- za vsak slučaj Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 za pegy....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Pegy, takoj domov x!x Selene, probaj dat vprašanje v horarno, morda se najde odgovor, kje naj jo iščeš Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Pegi čista, nič mokra prišla malce pogledat, če jo kdo išče očitno jo je nekdo malce zase obdržal, pa mu ni uspelo al pa hehe, je mogoče celo spala v bližini naše stare mame... pameten pes...ribica hvalaAstra, očitno te je slišala, ker je ravno takrat prikorakala breskrbno na travnik, kjer je včeraj zagledala srno in jo ucvrla zanjo... še snela se je hvala vsem za lepo misel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 A vidiš Selene, da je včasih treba mal po mizi udarit, ne sam prosit Seveda me je slišala! fajn! Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ribica , še danes za Majo.. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Maja, samo še malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Včasih smo imeli tukaj tudi temo Brlog, zdaj je pa ne najdem. Ribi, pomigaj prosim malo za naš brlog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>za staro mamo. Olajšaj ji trpljenje ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 OK, fishi.. naj pride nazaj plisss... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 za moje, tvoje,... njihove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 fishi naj se ljubica kaj oglasi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ElNino, danes telofoni nekam sumljivo molčijo ok, men ni tolk pomembno kot teb, naj zaslišiš njen glasek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 tnx, fiši.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 ...naj se najde številka... ... al pa nj se on sam znajdi kje v moji bližini....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Nino, vse se bo izteklo, tako kot je za vse najbolje. Zaupaj! Prosim ribica, daj mi pristnost, da bom vedno govoril tako, kot mislim, in da bom vedno delal tako, kot govorim. Naj se izkažem, kot človek, ki mu ljudje lahko vedno brez skrbi zaupajo. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 hvala ribica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.