Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ribica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 thanx fishi Pa za D&L... da se jima ustima... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ribica...prosim pomagaj mi da bom znala tole ljubosumnost in posesivnost uspešno rešit in da, se mi ne bo vračalo...sem res mislila da je to že rešeno...Pa mi je v soboto očitno nekdo hotel sporočiti da moram še malo pomigat. Zato lepo te prosim, da bom tole zmogla in rešila zavedno Hvala Ribica Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ...za borisa fiši.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 RIBA!!!!...tamala ma zagovor diplome ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> RIBA!!!!...tamala ma zagovor diplome ..OM.. a sestra a ena od tvojih ljubic? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a sestra a ena od tvojih ljubic? ena od... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 no ribica, ponavadi te Akutek nič ne prosi, bolj razmišlja o žaru tko da je tole očitno fulll pomembno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ribica ribica samo sladka energija zdej k pride nc druzga samo sladka energija taka kot je bla Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 riba fenks... ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Draga , danes bom rabila tvojo pomoč okoli 13h naprej, prosim da mi pomagaš vzdrževati moj notranji mir xrosex , za ostalo bom pa sama poskrbela - Nič se ne boj , bom že sama opravila. Bogatejša bom za še eno življenjsko izkušnjo , me pa ne razganja ravno od navdušenja ob misli na "prijetno" družinsko srečanje. Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ribica za našo Pujso migej in za vse tiste ki te potrebujejo Hvala Ribica, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Riby, dej nej se danes ne zlomim..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 tinal Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ribica moja, lepo prosim, da nama pomagaš, da nama uspe...oba bi bila zelo vesela...že komi čakava...prosim, naj nam uspe zrihtat in kupit najboljše kar se da Hvala Ribica Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...za borisa fiši.... O, hvala Amis in Zlata ribica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 tnx fishy.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Zlata ribca......seveda so me kar vrgli plavat....... ....pliss, plavaj z menoj in mi prinašaj srečo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 pa mičkeno tko vmes name poglej, ribica, čis usput Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 mick Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 riba....dons pa jst na vrsti...sej bo...a ne de de ja ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Fish, men pa nis nč pomagala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Hvala , si mi pomagala bit mirna, pa ukrepat, kot mislim, da je prav. nadaljujeva 08.10. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala , si mi pomagala bit mirna, pa ukrepat, kot mislim, da je SVINJSKO prav. nadaljujeva 08.10. sory k sm se ti utaknil v citat, ampak popravek mislim je na mestu... 666 -ou...tja kamor sam taki pashejo....OM Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.