Pujsita 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Popravek je čisto na mestu,hi hi hi. V dnevniku te čaka nekaj LNFjevsko ležečeha. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 dej mal za vse pa zame tut x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 no ribadej she mal za apolonijo.....k zgleda de je chist fejst punca...ne samo de dobr zgleda ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> no ribadej she mal za apolonijo.....k zgleda de je chist fejst punca...ne samo de dobr zgleda ..OM.. še mal pozitivizma....čak a je že 11:03? Že Vodnarček seka, a? Hvala Aakhut Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> še mal pozitivizma....čak a je že 11:03? Že Vodnarček seka, a? Hvala Aakhut aakhut je skor tko k ribatreba zlo pazit kako kaj formulirash ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> aakhut je skor tko k ribatreba zlo pazit kako kaj formulirash ..OM.. še dobr da si povedu Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 riba fenks... (bemu...ta ribji clo res dela... ) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ribček,dj k si tok zlata,ane da sm nardila tale izpitk? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 za PikoPikico (komentar žal ta moment v dnevniku ne bom uspela dati, ker me "preganjajo še službene obveznosti") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Hvala AlenaU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Za vse, ki trenutno potrebujete pomoč, podporo ali samo lepo besedo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ribca, hiter zdej migni za eno mačkico , da bo močna!!! Hiter, hiter.......In potem naj v njeni duši in spominu ostanejo lepe stvari, grde pa za vse večne čase izginejo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ribica, jst tud za vse, k rabjo tvojo pomoč.... xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 za pp, pa za micka, selene, borisma...pa še za vse k rabjo....pa tud zame...to zmer prou pride..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>za pp, pa za micka, selene, borisma...pa še za vse k rabjo....pa tud zame...to zmer prou pride..... ...... ...zate Amis pa dvojno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 za mojo službono kolegico xgoldfishx , ki mi je zelo pri srcu in ji želim zares najboljše: naj ne popusti pri svoji dobroti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ribica lepo prosim, da se nama ta želja uresniči in da bova lahko kupila tale avto po tako ugodni ceni, ker nama je zeloooooo všeč. Naj bo cena taka, da jo bova lahko plačala PROSIM pomigaj malo za naju Hvala Ribica Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 sončk, veliko sreče pri nakupu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Škode za čuka čukov! Pa ravno po tem, ko sem tako dobro opravila,... Od kje mi moč? v Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ribica prosim pomagaj, da bom pokončna, ponosna in odločna in naj me spremlja sreča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Saj Si in še BOŠ, Zlata Ribica plavaj prosim za Sanjalko.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ribica , mam dve želji.... da bi se uspel vpisat v 2. letnik, in da nebi imela njena mamica nič proti če prespi pri meni.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ribč, za vse ki te potrebujejo migej, migej pa še name mal poglej Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Mitja, čimprej ozdravi in se vrni k vsem, ki te mamo radi. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mitja, čimprej ozdravi in se vrni k vsem, ki te mamo radi. xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.