sanjalka 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ribica prosim rabim te močno rabim..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Hvala, tinal in ribica. Ribica, zdej te pa sanjalka rabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 AJDE, RIBICA!!! ZDAJ GA PA ŽE NEHAJ ŽINGAT IN BIKSAT !!! DAJ POMAGAJTEJLE SANJALKI, KI ONA TAKO VATE VERJE ! PA TUD TISTO POMOČ JI DAJ, KI BI BLA MOERBITI ZAME, SAJ JAZ JE NE RABIM,ONA PA, TAKO ZELOOOOOOO ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica prosim rabim te močno rabim..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ribica, še danes in jutri za majo in mene, me bodo živci skurili... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 uh, ribica, ogromno dela imaš...kaj ko bi si kako vajenko omislila, ki ti bo v pomoč? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica, še danes in jutri za majo in mene, me bodo živci skurili... Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ribica upam da ni kaj narobe že uro in pol na poti domov Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ribica prosim, prosim migaj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Ribica, za Ano in njeno službico. Migaj, ker si jo zasluži. Prosim. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 sam še malo...prosim Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 mal za amore, mal za faks ... just a little more luck prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 še zame malo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam še malo...prosim mislim na malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim na malo selene, ribica in vsi - HVALA, HVALA, HVALA Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 a je jeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssss mater sem navdušena, kot bi bla ta dečva tam blizu mojih najljubših (no sej mogoče pa je al pa bo, kdo ve ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je jeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssss mater sem navdušena, kot bi bla ta dečva tam blizu mojih najljubših (no sej mogoče pa je al pa bo, kdo ve ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 DAj prosim zaplavaj za naše v BG, za napredovanje in za navijače, da se prebudijo.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 prosim pomagaj Matiji da mu ne bo težko jutri na avijonu,,,da ga ne bo strah Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Ribi, pomagaj mi prosim najti tisto, kar iščem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 tnx fishy.....za njega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Kam pa sedaj? Kakšen dober namig bi bil zelo koristen zame Tokrat sem se znašla na križišču s tisočimi kažipoti, upam, da bom znala izbrati ta dobrega hočem reči pravega Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 fora je, da enega izbereš, in ga sama narediš za pravega, tudi če ne zgleda pravi na prvi pogled Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 ČE TO NI ENA VEL'KA ZLATA RIB(ic)A!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.