Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ribica, za osamljeno, da bo vse ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 za selene in tami..... za borisa..... in še za vse ki rabijo.....pa tud za stranke, ker se enim danes prav trga.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ribica pomagaj, da bom dobila odgovor na vprašanje, ki se mi že toliko časa mota po glavi Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica pomagaj, da bom dobila odgovor na vprašanje, ki se mi že toliko časa mota po glavi Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Za vse, ki prosite Ribi za pomoč. Meni pri zadnjih nekaj prošnjah ni nič pomagala, vse se je zasukalo ravno v nasprotno smer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 da bo vse oki doki!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Hvala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 fishy, naj gre ta vikend vseeee dobro.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ribica, za sestro in mojo nečakinjo.... xrosex da bo vse ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Hvala, amiska. Srček si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pika, veliko sreče in uspeha, predvsem pa samozavesti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 zlata ribača par malih stvari prosim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 za elninota Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Fishy, daj da ne bo zamere zaradi včeraj...plz, plz, plz, plz....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Ribi, če ne zame, migaj za vse ostale, ki te prosijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Pomagi, da bomo ziveli do smrti Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 tnx fishy.....pomagaj še vseeeem ostalim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Za vse brucke in bruce... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ribica, prosim te za prijeten in vesel zacetek novega studijskega leta...in za zaupanje, da bo vse v redu in vse tako kot mora bit. hvala hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 za mojo sestro, ki potuje čez nekaj uric za srečen vzlet, polet in pristanek, ter še 1x in potem še za nazaj isto. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Pozitivne vibracije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Prosim za srečo jutri in naj se vse srečno razplete v tem oktobru Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ribica pomagaj mi, želim si, da bi mačona bila spet moja samo moja... ljubim jo največ na svetu, ona mi je vse!!! prosim ribica pomagaj mi!! moja lepa mačona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.