otožna 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Odločila sem se - nič več ne bom iskala tvoje bližine. ne bom naredila tisto, kar pri ljudeh najbolj sovražim. Težko se bo upreti tvojemu pogledu, z najbolj zapeljivimi očmi. Tvojim pramenom las, ki nežno padajo ti na oči. Tako hrepenim po tvojih poljubih, vendar - odločila sem se. Rada bi bila metulj, ki uživa v trenutkih, katere mu bog odmeri za življenje;veter, ki se zaganja v valove, kot rahla sapica, ki ti gre skozi lase. Sončni žarek, ki te zjutraj prebudi. Vendar sem jaz, takšna kot sem - edinstvena ne ponovljiva. Kar je v tem trenutku najbolj pomembno, dragi, umikam se. Brez borbe sprejemam poraz. Odhajam. Zakaj? Ker te preprosto ljubim. Poznam tvoje šibkosti in napake. Ne, nisem pokopala vso ljubezen do tebe. Še vedno bi rada objela tvoj obraz, ga posula z drobnimi poljubi, kadar si uničen, brez volje ali se počutiš pozabljenega...Želim si le zreti v tvoj obraz, ti sesti v naročje, uživati v tišini s teboj. Tako pa odhajam. Nežno ti še zadnjič poljubljam čelo, oči. In se tiho poslavljam. Me boš pogrešal? Boš spoznal, da sem tisto, kar tako iščeš? Sem nora? Mogoče, ampak kot dežna kapljica bom spolzela tiho, neslišno iz tvojega življenja. Ker... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 ah ,kak ganljivo napisanona, tale slika pa je zate, samo zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 aja, pa še metulj po imenu; Samo Zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. september 2003 Avtor Prijavi Deli 12. september 2003 Hvala. Spomini - on! Tih, v ozadju, sramežljiv, na videz nedotakljiv, a v določenih trenutkih samo moj. Prinaša bolečino, radost, smeh in solze. Prinaša življenje. Daje smisel trenutku. Ljubezen - gibek cvet sončnice, ki se obrača proti svetlobi in daje upanje, upanje v izpolnitev naših sanj. Hrepenenje-združitev dveh duš, ki se iščeta in končno najdeta.En trenutek kot zaključen krog, kot življenje. Kot prvi let orla, ki odkriva neznane vrhove in zanj neodkrite planote. Le lebdi nad pokrajino in jo občuduje. Nato krožno zaključi let , se vrne nazaj, v znane vrhove gora, hkrati pa hrepeni po neodkritih daljavah. In takšni smo mi. Prvo jutranjo meglico, prvi žarek, ki obsije hrib, smeh ptic, spremenimo v breme, v vsakdanj. Nekje v globini duše pa vemo, da si le-ta želi odkrivati, raziskovati. ostajamo v svoji lastni senci, predamo svoj list življenja vetru, ki ga vrtinči. in obžalujemo. Smo egoistična in sebična lupina, ki ne želi, da se njeno jedro, njen diamant sklesa in se prikaže v vsej svoji veličini in lepoti. in krivimo druge. Še nekaj mojega, zate, pokowc, za sličice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 veš tut jest sm nekoč tko opeval .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. september 2003 Avtor Prijavi Deli 12. september 2003 Pa te je minilo, kaj? Sej bo mene tud, sej bo. Ampak danes sem pač takšne volje (le kaj mi je?), da sem nekaj svojega podelila z vami. Zaloga velika, ha ha.Tud kaj bolj pikantnega se najde, ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 HEEE, Mora te minet potem vedno ob vsakem novem primiru dobiš novejšo, boljšo in kvalitetnejšo preobleko.jaja, verjamem, da ti je to kar si sedaj napisala lažje in mirno lahko zaspiš, kajti tvoja predaja verjamem ,da je bla iz res same gole predaje, ampak vsak izgovor nasprotnika, ki ne razume tega, pride prav .Menim, da je dovolj, da si sama do tega prišla in to je nagrada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. september 2003 Avtor Prijavi Deli 12. september 2003 Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Odločila sem se - nič več ne bom iskala tvoje bližine. ne bom naredila tisto, kar pri ljudeh najbolj sovražim. Težko se bo upreti tvojemu pogledu, z najbolj zapeljivimi očmi. Tvojim pramenom las, ki nežno padajo ti na oči. Tako hrepenim po tvojih poljubih, vendar - odločila sem se. Rada bi bila metulj, ki uživa v trenutkih, katere mu bog odmeri za življenje;veter, ki se zaganja v valove, kot rahla sapica, ki ti gre skozi lase. Sončni žarek, ki te zjutraj prebudi. Vendar sem jaz, takšna kot sem - edinstvena ne ponovljiva. Kar je v tem trenutku najbolj pomembno, dragi, umikam se. Brez borbe sprejemam poraz. Odhajam. Zakaj? Ker te preprosto ljubim. Poznam tvoje šibkosti in napake. Ne, nisem pokopala vso ljubezen do tebe. Še vedno bi rada objela tvoj obraz, ga posula z drobnimi poljubi, kadar si uničen, brez volje ali se počutiš pozabljenega...Želim si le zreti v tvoj obraz, ti sesti v naročje, uživati v tišini s teboj. Tako pa odhajam. Nežno ti še zadnjič poljubljam čelo, oči. In se tiho poslavljam. Me boš pogrešal? Boš spoznal, da sem tisto, kar tako iščeš? Sem nora? Mogoče, ampak kot dežna kapljica bom spolzela tiho, neslišno iz tvojega življenja. Ker...Vsaka ljubezen - ki je ljubezen - ostane!Vsaka ljubezen, ki pride je večja in lepša Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 heh, večje nevem, samo bolj bistra je, kristalno razumna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. september 2003 Avtor Prijavi Deli 13. september 2003 Vojko, se strinjam s teboj. Ker, če imaš nekoga resnično rad, ta ostane v tebi, kajne? In ko spoznaš novo osebo, podoba prejhšnje izbledi. Razen, če .... Je tisti pravi, prava. Pokowc - hvala za pozornosti. Tako me pa že dolgo niso razvajal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 jah, zato sm tukle, nadomeščam svoj Jaz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. september 2003 Avtor Prijavi Deli 13. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Cel dan premišljujem o Vojkovem postu: Vsaka ljubezen - ki je ljubezen - ostane!Vsaka ljubezen, ki pride je večja in lepša. Samo da pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. september 2003 Avtor Prijavi Deli 13. september 2003 Želim si, da ne iztegnete razprte dlani prekmalu. poiščite svojo srečo, poiščite svojo zvezdo v mavrici ljubezni. nekje med oblaki boste in nekoč, nekje, se bosta srečali dve duši. občutek boste imeli, da jo poznate, da poznate njene misli, da sta eno. in ti dve duši bosta vi in ...nekoč, nekje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Podpišem se pod post, če 2x izbrišeš besedici MORDA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. september 2003 Avtor Prijavi Deli 13. september 2003 želja uresničena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Cel dan premišljujem o Vojkovem postu: Vsaka ljubezen - ki je ljubezen - ostane!Vsaka ljubezen, ki pride je večja in lepša. Samo da pride Pride? Je že tu, ves čas, saj obstaja le ta trenutek! Nič ne pride in nič ne gre! Le odpri oči, poglej v srce! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Ne strinjam se s tabo Vojko. Sam si napisal; vsaka ljubezen ki pride je večja in lepša... Če bi bilo po tvoje...bi bila prva in edina... Ljubezni, spoznavanje ljubezni (takšne in drugačne - človeka, moškega, prijatelja, boga, prijateljico) me bogati... in vesela sem, za vse ljubezni, ki so bile v mojem življenju.... Upam, da še kakšna pride...Da jih še veliko pride.... Še večje, še lepše....Kot najlepši dan, ki ni danes...bo jutri...Sanjalica Izrazoslovje, ki ga uporabljamo za pogovor o teh zadevah (čustva, bivanje, ezoterika....) je zelo skopo. Iz tega izhaja tudi največ nesporazumov med nami - ljudmi, saj je ravno izrazoslovje, besednjak tisto, kar se naučimo na tem svetu - vsak po svoje. Enkrat sem se izrazil na en, enkrat na drugačen način. Morda je tu moja napaka - a storil sem to nalašč, namenoma. Enkrat je bilo izraženo bolj tukajšnje, zemeljsko. Enkrat bolj na ezoteričen način. Je pa isto. Nekaj kar lahko naredimo na tem svetu je, da SE spoznamo. S tem razširimo svoje "vidno" polje. In tisto - kar pride v novo vidno polje - "pride", saj vse postavljamo v čas, a časa v resnici (najbrž) ni. Saj je vse sedaj. Ne morem popiti piva včeraj, ne napisati prvega odstavka včeraj. Ne morem ga napisati niti jutri. Le ta trenutek obstaja. In ker je Ta Trenutek vedno z nami, ker je to edino kar imamo na voljo, ga po svoji navadi ne cenimo dovolj. Kot Slovenci ne cenimo dovolj svojih gozdov, svoje vode ...., ker imamo tega na pretek in o tem niti ne razmišljamo. A vse, kar obstaja, obstaja Ta Trenutek, torej tudi "bivše", "sedanje" in "bodoče" ljubezni. Zato je tako pomembno, da odpreš oči, odpreš srce in pogledaš vanj. Pa ne samo ti. Mi Vsi. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Cel dan premišljujem o Vojkovem postu: Vsaka ljubezen - ki je ljubezen - ostane!Vsaka ljubezen, ki pride je večja in lepša. Samo da pride je Kljuki všeč, da se ne moti Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Vojko, se strinjam s teboj. Ker, če imaš nekoga resnično rad, ta ostane v tebi, kajne? In ko spoznaš novo osebo, podoba prejhšnje izbledi. Razen, če .... Je tisti pravi, prava. Pokowc - hvala za pozornosti. Tako me pa že dolgo niso razvajal Podoba prejšnje ne zbledi, vsako ljubezen, zvezo in odnos ceni, ker ti je poslan v trenutku, ko ga potrebuješ in vsaka ljubezen je poseben in neponovljiv in nikdar z naslednjo primerljiv odnos. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Otožna! moški, ki se ne more odločit, , ki pusti da greš, , čigar bližino iščeš ti..Ni vreden ene same lepe misli, besede.Tak moški je brez hrbtenice, omahljivec in niče. NIHČE. Zate. Ne razumem zakaj je enim interes vleči druge za nos, pa jim ni dosti do njih da bi z njimi bili? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 ...Vsaka ljubezen - ki je ljubezen - ostane!Vsaka ljubezen, ki pride je večja in lepša Vojko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Jah... vem kako je to...Sem vesela zate, da si že tako daleč. V najtežjih trenutkih se mi zdi vedno pomaga sovraštvo, na tiste lepe trenutke boljš ne mislit.. Pol gre pa tak vse počas v pozabo in se začne kakšna nova ljubezen. Ko si najmanj misliš. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.