Skoči na vsebino

Odločila sem se

otožna

Recommended Posts

Muchi, to pismo je nastalo pred časo, vendar nikoli ni bilo odposlano. pač nisem zbrala moči. In tu piše neposlana pisma. Tako, da ....

Resnično ni imel poguma, ali pa hrbtenice in po določenem času mi je bilo dovolj. Vendar pa ga imam po toliko letih na nek način še vedno rada, mogoče kot zelo dobrega prijatelja, čeprav... In vem, da mu je žal. A on si je obral svojo pot, jaz pa svojo. Ni mi žal.

JanjaK _ vem vsaka oseba ne samo ljubezen pride v življenje z določenim namenom. Nikoli ne primerjam ljudi niti jih ne obsojam. Vsak živi svoje življenje, hotela sem samo reči, da v fazi zaljubljenosti se misli preusmerijo iz prejšnje zaljubljenosti, v novo. razen, če je tisti pravi prava. Najlepše pa je, če na cesti srečaš tistega, ki ti je nekoč nekaj pomenil, se nasmehneta in izmenjata nekaj besed. tako med njima ne ostane nič nerazjasnjenega., kar bi reševali v naslednjem življenju. jaz očitno bom - to zgodbico.

Deli na socialnih omrežjih

Vidiš, jaz ne vem kaj dosti komentirati na to temo - sicer se pa v celoti strinjam z Mushi...in tudi vsemi ostalimi.

Tega nisem doživela. Ne morem govoriti o nečem, česar še nisem občutila.

Preprosto - nimam dovolj izkušenj v tem x:)x . Ko je bilo konec, je bilo konec. Potegnila črto in novim zmagam (zmagi)nasproti.

Se že kar vprašam, ali je bilo z mano pol kaj narobe. Ne čutim dovolj globoko?

Še nekaj opažam - kadar pišem opisujem...z lahkoto kraje, vtise, beležim vonjave, slišim pesem ptic..nobenih globokih izlivov pa ni. (dobra bi bila za potopise x:Dx ).

Mah sem zabluzila..torej otožna moje skromno mnenje - za dežjem posije sonce.. x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Vsaka ljubezen - ki je ljubezen - ostane!

Vsaka ljubezen, ki pride je večja in lepša

Vojko

Ja Vojko...moje krivulje (mozganske), kar naprej premlevajo tale stavek, vem, da bi ga morala razumeti s srcem...a povzroca mi nek nemir ....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

uci se :vragec: !

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Preprosto - nimam dovolj izkušenj v tem x:)x . Ko je bilo konec, je bilo konec. Potegnila črto in novim zmagam (zmagi)nasproti.

Se že kar vprašam, ali je bilo z mano pol kaj narobe. Ne čutim dovolj globoko?

Tudi jaz funkcioniram podobno, Nataly.... Nimam z bivšim kakšnih tesnih stikov, pravzaprav jih sploh nimam, ko sva se razšla, sva se razšla. Jaz mu nisem ničesar zamerila, kaj on čuti, ne vem. Vem, da se je takrat najina skupna pot zaključila, da naprej ni bilo več variante (sem tako vezo na nek način prerasla, rabila sem drugačen odnos).

Glih dons zjutraj sem prišla na neke misli za nazaj, kaj vse sem že v življenju doživala,med drugim tudi z njim. Bilo je prav lepo in srečna sem, da sem to doživela z njim, nimam pa želje po nadaljevanju ali po kakršnihkoli stikih, ker sem medtem dobila toliko raznoraznih življenjskih izkušenj, da ne bi šlo.

Zdaj sem srečna z možem in ga za noben dnar ne bi zamenjala. x:Dx x^x x:px :8): xsrcx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...